• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milan Milanović stigao u Palermo

Dva mjeseca nakon što je potpisao petogodišnji predugovor sa Palermom, jedan od najtalentovanijih defanzivaca Evrope Milan Milanović doputovao je na Siciliju.

 Milan Milanović stigao u Palermo Izvor: MONDO

Zvanično, postaće igrač Palerma kada u petak bude prošao medicinske preglede i odmah će se priključiti treninzima, objavljeno je na zvaničnom sajtu člana Serije A.

"Milan Milanović doputovao je u Palermo da bi prošao medicinske preglede i nalazi se na putu da postane naš član. Ovaj 19-godišnjak biće u mogućnosti da trenira sa ekipom kada bude završena sva papirologija", napisano je na sajtu tima sa sicilijanskog kluba.

Milanović je pristao da pređe u Palermo iz moskovske Lokomotive za oko 400.000 evra godišnje, a ruski klub morao je da se zadovolji sa svega 500.000 evra, jer ugovor mladog Srbina ističe narednog mjeseca. Znajući to, Italijani su se dogovorili sa Milanovićem još u decembru prošle godine, a potpisali ugovor u januaru i pristali da plate simboličnu sumu novca za mladog reprezentativca Srbije, kojem se "proriče" svjetla fudbalska budućnost.

Igrajući za omladinsku reprezentaciju Srbije, Milanović je bio strijelac dva gola na sedam mečeva, a od kada je prekomandovan u mladu, postigao je dva pogotka na šest nastupa, iako je stoper.

Poput Uroša Ćosića i on je prije potpisivanja profesionalnog ugovora sa Crvenom zvezdom napustio mlađe kategorije crveno-bijelih i otišao u Lokomotivu iz Moskve, ali je to uradio šest mjeseci prije Ćosića, u januaru 2008. godine. Milanovićevim stopama, isto je uradio i Ćosić ljeta 2008. godine, ali je njega put vratio nazad u Crvenu zvezdu na šestomjesečnu pozajmicu.

Milanović je visok 194 centimetra, rođen je 31. marta 1991. godine u Kosovskoj Mitrovici.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC