• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokanović: Sutra svi na trening!

"Posao nije završen. Sada nam je cilj 20. titula", poručio je trener Partizana Jokanović, koji je zakazao trening za četvrtak u 11 časova!

 Jokanović: Sutra svi na trening!  Izvor: MONDO

Pet meseci trenerske karijere i već prvi trofej! Početak iz snova za Slavišu Jokanovića, prvog čoveka u istoriji Partizana, koji je Kup osvajao kao igrač i kao trener.

Sve to nije ponelo nekadašnjeg reprezentativca, koji je već poručio da je u subotu protiv Banata u prvenstvu - novo finale za njegov tim.

"Svako ima svoj radni zadatak, a mi smo ovaj prvi dobro obavili. Međutim, posao nije završen. Sada nam je cilj 20. titula u prvenstvu i voleo bih da nam te okrugle cifre idu od ruke. U subotu uveče protiv Banata nam je novo finale ovog proleća i nadam se da ćemo uz pomoć navijača, koji su i protiv Zemuna bili silni, uspeti da ponovo pobedimo", uzdržan je bio mladi stručnjak, koji je u januaru nasledio tim od Miroslava Đukića.

Posle prvih nekoliko mečeva crno-belih sa Jokanom na čelu nije slutilo na trofeje, ali kako su se trener i igrači upoznavali, tako je i Partizan sve sigurnijim koracima krenuo ka duploj kruni.

"Nemamo mnogo vremena za slavlje. Već protiv Banata nas očekuje novo iskušenje i moramo da se što pre oporavimo i pripremimo, a Zemunu želim da da ne ispadne", izjavio je kapiten Stevan Jovetić, koji je igrao sa gipsom na ruci.

On i svi ostali već u četvrtak ujutru u 11 časova istrčaće na trening! Jedna kruna jeste na Topčideru, ali druga i dalje stoji u komšiluku.

Ni fudbaleri Zemuna neće imati mnogo vremena da sabiraju utiske.

"Trudili smo se, ali je razlika u klasi bila očigledna. Nismo mogli ravnopravno da se nosimo sa odličnim Partizanom. Ovih dan, dva pred finale je bila lepa bajka, ali sada moramo da se vratimo u surovu realnost, a to je borba za opstanak u Prvoj ligi Srbije. Nadam se da ću uspeti da što bolje pripremim ekipu, pogotovu posle ovih aplauza, jer oni uvek mogu da budu opasni", izjavio je trener tima Slobodan Kustudić.

Najbolji igrač Zemunaca bio je golman Nemanja Jovšić. Da brani naučio je u Partizanu, za koji i navija, ali ako crno-beli osvoje titulu, Jovšić će imati još veći motiv za slavlje.

"Čestitam Partizanu na Kupu i od srca mu želim da i u prvenstvu bude prvi, jer ćemo tako igrati u Kupu UEFA. Pokušali smo da se suprotstavimo Partizanu, pružili otpor, ali to očigledno nije bilo dovoljno. Opstanak u Prvoj ligi nam je prioritet", podsetio je mladi golman.

Evo još nekoliko izjava iz crno-belog tabora:

"Podrška navijača je bila sjajna i njihova zasluga u osvajanju ovog trofeja je bila velika. Nadam se da će makar u istom broju da dođu protiv Banata da bodre ekipu, koja im na najbolji mogući način uzvraća za podršku. Samo sa njima možemo do titule", rekao je sportski direktor Ivan Tomić i dodao:

"Moramo da savladamo sve pritiske, koji se oko nas stvaraju, kao što su priče o sudijama, a koje nemaju veze sa nama. Ne smemo da dozvolimo ni trunku euforije iako smo zadovljni ovih trofejom, on nam nije prioritetan".

Trostruki strelac i junak finala, Lamin Dijara, poručio je da njegov tim može još bolje.

"Bilo je super, presrećan sam što smo osvojili trofej i što sam najbolji strelac. Ali, najbitnije je da u preostala četiri kola potvrdimo da Partizan može i bolje".

Malo na srpskom, malo na engleskom, Brazilac Žuka obratio se novinarima.

"Za ovo smo radili, presrećni smo, ali hoćemo još!"

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC