• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan gubio tri minuta, pa napravio strašan preokret!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crno-bijeli se mučili u prvih desetak minuta, ali su najbolji strijelac Superlige i veliki talenat Partizana donijeli pobjedu.

 superliga tsc partizan 1-3 Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana su upisali i 12. pobedu u Superligi, a u Bačkoj Topoli stigli su do preokreta protiv domaćeg TSC-a.

Vjerovatno najteži meč u domaćem prvenstvu koji imaju do kraja 2021. godine igrači Partizana su uspjeli da pobijede, a trenutno imaju osam bodova i dva meča više od najvećeg rivala, Crvene zvezde.

TSC - Partizan 1:3 (1:3)
/Petković 8 - Gomeš 12, Terzić 27, 36/

Nekadašnji desni bek Crvene zvezde Marko Petković šokirao je Partizan već u osmom minutu susreta kada se najbolje snašao u kaznenom prostoru i sa druge stative korner domaćih pretvorio u gol za prednost. Ipak, ona nije dugo potrajala. Rikardo Gomeš je 15. golom u Superligi ove sezone izjednačio, a Nikola Terzić mu ubrzo ukrao šou.

Mladi fudbaler koji koristi svaku šansu u timu Aleksandra Stanojevića ponovo je bio junak Partizana. Postigao je dva pogotka i u 27. i 36. minutu doneo prednost ekipi iz Humske. Bilo je to sve što smo videli od golova danas u Bačkoj Topoli, ali uzbuđenja nije falilo.

Iako je nastavak meča po ritmu bio sporiji od prvog dijela, TSC je još jednom pokazao da protiv svih želi da igra fudbal. I dok su imali dva gola zaostatka, prijetili su golu Nemanje Stevanovića, pokušavajući da uhvate rezultatski priključak i vrate neizvjesnost u derbi meč 15. runde.

Nije im uspjelo, a Partizan je sačuvao stečenu prednost. Crno-bijeli su znali kako da se odbrane u najbitnijim minutima, pa su u drugom dijelu meča mogli da odmore neke od najbitnijih igrača tima. Aleksandar Stanojević je rano iz igre izveo Bibarsa Natha, a teren je napustio i Rikardo Gomeš koji već neko vrijeme igra pod bolovima.

Najbolji strijelac Superlige i Partizana, čovek koji ove sezone rešeta mreže na svim frontovima, žalio se i prethodnih dana na udarac koji je dobio.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC