• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maradona ostavio veliki dug nasljednicima: Prodaju imovinu legendarnog Argentinca, hitno su im potrebne pare!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nasljednici čuvenog Dijega Maradone će u decembru organizovati aukciju kako bi skupili novac za veliki dug koji im je ostavio.

 maradona ostavio velike dugove nasljednicima Izvor: Profimedia

Dijego Armando Maradona, jedan od najboljih fudbalera svih vremena preminuo je 25. novembra prošle godine od posljedica srčanog udara.

Ko je kriv za njegovu smrt i šta se tačno dogodilo? Na to pitanje se i dalje čeka odgovor. Dok se to čeka iz Argentine stižu nove informacije.

Maradona je iza sebe ostavio dosta toga, ali i velike dugove, spekuliše se da je taj dug oko 86 miliona dolara! To je stvorilo veliki problem njegovim nasljednicima.

Zbog toga su oni odlučili da organizuju akuciju u decembru na kojoj će pokušati da prodaju određene stvari kako bi se izvukli iz dugova. Među njima su Dijegove kuće, automobili, kao i još neke luksuzne stvari koje je on imao.

Navodno je legendarni as na računu prije smrti imao tek nešto manje od 100.000 dolara, ali to nije začudilo mnoge, zbog njegovog stila života.

Jedna od kuća, koja se nalazi u Buenos Ajresu i koju je Dijego poklonio svojim roditeljima kada je potpisao za Boku juniors se procjenjuje na 900.000 dolara, tačnije sa tom cifrom će početi aukcija. Druga, koja se nalazi u ljetovalištu Mar Del Plata, će krenuti sa cifrom od 65.000 dolara.

Od automobila su tu BMW 750I i BMW M4, kao i Hjundai H1. Ističe se i da je BMW 750I jedan od ukupno pet koliko ih ima u Argentini i da će njegova početna cijena biti 225.000 dolara.

Aukcija za imovinu Dijega Maradone
Izvor: YouTube/Ruptly

Aukcija će se održati 19. decembra i biće prenošena i uživo, pa će ljudi širom svijeta moći da pošalju ponude za stvari koje se tu budu našle. Zainteresovanost je već velika.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC