• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolo Ture u kanalu, "pao" na doping testu

Zamjenik kapitena Mančester sitija suspendovan je do daljeg zbog zabranjenih supstanci u krvi, koje upućuju na marihuanu.

 Kolo Ture u kanalu, "pao" na doping testu Izvor: MONDO

Zamjenik kapitena Mančester sitija, Kolo Ture, "pao" je na doping testu i prvi rezultati, iako to još nije zvanično objavljeno, upućuju na to da je koristio kanabis, odnosno marihuanu.

Ture (29) je zbog toga momentalno suspendovan od strane Sitija, koji je na zvaničnom sajtu objavio da do daljeg neće komentarisati ovaj slučaj i da će razmotriti pokretanje sudskog postupka protiv igrača, koji je ovim činom prekršio profesionalne obaveze potpisane u ugovoru.

Snažni defanzivac iz Obale Slonovače je u Siti prešao jula 2009. godine za 14 miliona funti iz Arsenala i do danas je odigrao 50 zvaničnih utakmica za klub sa Istlendsa, u kojem se problemi ređaju jedan za drugim.

Izgleda da počinju da se obistinjuju "slutnje" menadžera rivalskih klubova da bogati šeici pukom kupovinom velikih fudbalskih zvijezda neće kupiti i uspjeh, jer situacije sa kojima se susreće nesrećni menadžer Roberto Manćini upućuju na to da Siti još nema kulturu fudbalskog života i ponašnja.

Taman kada je ućutkao buntovnog vunderkinda Marija Balotelija, a prije toga smirio nezadovoljnog kapitena Karlosa Teveza, Manćini se suočio sa novim problemom, a trebalo bi podsjetiti da su se ove sezone na treningu potukli upravo Ture i Emanuel Adebajor, koji je potom proslijeđen na pozajmicu u Real Madrid.

Ranije su još otišli Krejg Belami, koji je tukao koga je stigao, kao i Robinjo, koji je pao u žestoku depresiju od kada je iz stigao iz Reala, pa je čak bio poslat na "rehabilitaciju" u Brazil, gdje je igrao za Santosu. Sada je u Milanu...

Najdžel de Jong našao se na udaru kompletne evropske sportske javnosti nakon što je na početku sezone krvinčki polomio nogu fudbaleru Njukasla Hatemu Ben Arfi...

Tu su i kavgadžije poput Patrika Vijere, Džoliona Leskota...

Ko je sljedeći? Ture je suspendovan, Svjetska anti-doping za ovakve slučaje propisuje kaznu od upozorenja do dvije godine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC