• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Casual Stanojević

Trener Partizana nastaviće da se oblači u casual fazonu, jer mu donosi sreću. Crno-bijeli pikiraju igrače Milana!?

 PARTIZAN: Casual Stanojević Izvor: MONDO

Partizan 40 - Crvena zvezda 35. Trka se nastavlja u subotu!

Crno-bijeli, koji imaju istorijsku šansu da četvrti put zaredom postanu šampioni države, idu na gostovanje Inđiji, ekipi koja ima iskusniju i kvalitetniju ekipu nego što to tabela pokazuje (vojvođanski zeleno-bijeli su završili jesenji dio sezone na 12. mjestu).

U Partizanu su spremni, zadovoljni (nikad dužim) pripremama, a nisu zaboravljeni ni rituali pred utakmice. Tako će šef stručnog štaba crno-bijelih Aleksandar Stanojević nastaviti da se oblači u sportsko-elegantnom fazonu.

A sve zbog istraživanja, kojim je utvrđeno da ekipa čiji je trener na utakmici u odijelu ima više pobjeda, nego od onih koji na klupi sjede (ili stoje pored nje) u sportskoj opremi (eto, čime se sve ljudi bave!).

"Ja pratim ta istraživanja i vjerujem u njih. Recimo, kapu nikad ne nosim na bitnim utakmicama. Sigurno je da ću i protiv Inđije biti u svom prepoznatljivom stilu, doduše neću u odijelu, nego u farmerkama", rekao je Stanojević povodom tog istraživanja.

Na primjedbu novinara da će ispod farmerki sigurno imati još nešto, na primjer dugačke gaće, Stanojević se nasmijao i odgovorio: "Ne, neću. Biću kao igrači, možda čak spreman da uđem u igru".

Pred subotnji nastavak sezone, Stanojević kaže daje zadovoljan urađenim na pripremama i da je svjestan da ekipa još igra promjenljivo, što je i normalno.

"Ono što je najbitnije jeste da prvenstvo nastavljamo bez povreda. Namjerno nismo željeli da igramo prijateljsku utakmicu u Beogradu da bismo što prije dočekali meč sa inđijom. Ovo je prilika da pozovem navijače Partizana da u što većem broju dođu na utakmicu i da ovog proljeća uz njihovu pdršku stignemo do četvrte uzastopne titule", rekao je Stanojević.

Jedno od pitanja treneru Partizana bilo je da li se plaši činjenice da početak Superlige Srbije dočekuje sa prilično izmijenjenim timom (otišli Kleo, Moreira, Boja; došli Tejgo, Adija, Vukić).

"Realno imamo novi tim. Variramo u određenim segmentima što je i očekivano. Bitno je da nas na početku prvenstva isprate rezultati dok ne dođe igra. Imamo težak raspored, ali ne smijemo da imamo nikakav alibi", odgovorio je Stanojević.

To što neki fudbaleri još ne pokazuju "pravo lice", poput Prinsa Tejga, Stanojevića ne brine, niti bilo koga pritiska.

"Ne bih da mu postavljam rokove, jer je Prins bio naš prvi strijelac na pripremama. Njemu ostaje da pokaže još dosta toga i mi ćemo ga sačekati. Ja vjerujem u svakog svog igrača", rekao je trener Patizana.

Konferencija za novinare u Humskoj organizovana je i povodom jdnog novog sponzorskog ugovora. Intesa lizing postala je dio sponzorskog pula crno-bijelih.

Direktor kompanije Vlastimir Vuković rekao je da mu je drago što je sklopljena saradnja i podsjetio da je Intesa i jedan od sponzora evropskog giganta kao što je FK Milan i izrazio nadu da će Partizan krenuti stopama rosonera.

Na to se nadovezao generalni sekretar Partizana Darko Grubor interesantnom izjavom:

"Kada se već pominje Milan...mi smo već počeli da dovodimo igrače iz tog kluba", aludirajući na dolazak Dominika Adije, a potom je dodao da se nada da će se takav trend nastaviti u budućnosti.

(V. S. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC