• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOJVODINA: Nema kalkulacija, uvijek na pobjedu

Vojvodina otvara proljeće gostovanjem u Jagodini. U prvom meču te dvije ekipe u Novom Sadu je bilo 0:0. Ambicije "lala" velike u nastavku sezone.

 VOJVODINA: Nema kalkulacija, uvijek na pobjedu Izvor: MONDO

Vojvodina se pred početak svake fudbalske sezone ubraja među favorite za najviši plasman. Po timu koji sada ima tu joj mjesto, svakako, i pripada.

Međutim, uvijek, nekako, zaostaje za beogradskim tandemom - Partizanom i Crvenom zvezdom, koji godinama unazad sami vode bitku za šampionski pehar.

Vojvodina je protekle jeseni pokazala da može da pobijedi Partizan (bilo je 2:0 u Novom Sadu) i da nadoknadi dva gola minusa u meču sa Zvezdom u Beogradu. Ali, tim Zorana Milinkovića umio je i da podbaci u onim, takozvanim "malim" utakmicama. Zbog toga je bodovni saldo "lala" na kraju jeseni bio 32, odnosno osam manje od Partizana i tri manje od Crvene zvezde.

Jedan od takvih kikseva bio je na startu sezone, baš u Novom Sadu, kada je Vojvodina odigrala samo 0:0 sa čvrstom ekipom Jagodine.

Sada će "ćurani" ugostiti Novosađane u prvoj utakmici nastavka prvenstva, a želja "lala" je da se sa prvog gostovanja vrate sa cijelim plenom.

Jedno od pitanja na konferenciji za novinare upućeno Milinkoviću bilo je i da li bi bio zadovoljan bodom iz Jagodine.

"Ne mogu da kažem da li bih bio zadovoljan ili ne. Ne kalkulišem nikada, isključivo sam skoncetrisan na posao koji treba da uradi moja ekipa, da svoj potencijal ostvari do kraja, da ga pokaže na terenu. Uvijek, naravno, treba biti oprezan, jer su prve utakmice uvijek neizvjesne, ali sedam mjeseci smo zajedno i vjerujem u mogućnosti mog tima i onoga što treba da napravimo na proljeće", rekao je trener Vojvodine.

Vojvodina je još u kakvoj-takvoj igri za šampionski pehar, ali, čini se, da bi "lale" bile prezadovoljne i trofejom u Kupu Srbije (u polufinalu će igrati protiv Slobode Sevojno).

"Naša očekivanja su velika, kako u prvenstvu, tako i u kupu. Mi smo već pola godine na okupu i niko nam iz tima nije otišao (osim Marija Đurovskog), dobro smo se upoznali i u tome tražimo snagu i očekujemo najviše", rekao je kapiten Vojvodine, golman Željko Brkić.

Pred gostovanje u Jagodini, Brkić je procijenio da će presuditi timski kvalitet koji Vojvodina ima.

"Jagodina je neugodna, uvijek igra veoma dobro protiv nas...Nadam se da će nas dočekati teren u dobrom stanju, da će uslovi za igru biti optimalni i da će obje ekipe moći da igraju fudbal", dodao je golman Vojvodine.

Licencirani igrači Vojvodine za proljeće:

golmani: Željko Brkić i Aleksandar Kesić;

igrači: Bojan Nastić, Slobodan Medojević, Nebojša Kosović, Daniel Mojsov, Branislav Trajković, Dejan Meleg, Janko Tumbasević, Brana Ilić, Slobodan Novaković, Nikola Lazetić, Vuk Mitošević, Abubakar Oumaru, Milko Novaković, Miroslav Stevanović, Giorgi Merebašvili, Antvi Jao, Nemanja Bilbija, Miroslav Vulićević, Dušan Nestorović, Dejan Karan, Aleksandar Katai, Naemeka Ađuru, Vladan Pavlović i Filip Pajović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC