• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ješić: I dalje se igra "tri za tri"

Gradonačelnik Inđije i član Skupštine Fudbalskog saveza Srbije tvrdi da je razmjena bodova između pojedinih klubova glavni problem domaćeg prvenstva.

 Ješić: I dalje se igra "tri za tri"  Izvor: MONDO

Srpski fudbal ima dosta problema, od kojih su najozbiljniji loša infrastruktura i igranje "tri za tri", rekao je Goran Ješić u intervjuu dnevnom listu "Sport".

"Činjenica je da je liga u posljednjih nekoliko sezona regularnija - ako mogu da upotrebim taj izraz. Međutim, ko će doći na stadion, ako se rezultat unaprijed zna, ako je utakmica namještena", pita Ješić.

"Jesenas to nije toliko dolazilo do izražaja, ali ide proljeće, borba za opstanak, titulu. Ne ulazim u sudijske greške, ali mi sistem 'tri za tri' bode oči. Inđiji i meni to niko nije ponudio, jer znaju kakav mi je stav, ali ima primjera".

Prema njegovim riječima, taj problem ne može da riješi Zajednica klubova Superlige, već samo FSS uz pomoć države.

Ješić je pesimista kada je u pitanju konkurs za izgradnju i renoviranje stadiona, koji su raspisali FSS i Ministarstvo omladine i sporta.

"Tu bi glavnu ulogu trebalo da odigra država, a ona je pred bankrotom. Stadioni su nam u katastrofalnom stanju, infrastruktura očajna, nema novca... Zbog toga mladi fudbaleri i odlaze prerano u inostranstvo".

"Potrebni su nam propisi po kojima nijedan klub ne može da igra Superligu ako nema reflektore, grejače terena... Klubovi ne mogu sami to da obezbijede. U Inđiji ljudi rade i logično je da mnogi ne stignu na utakmicu koja počinje u 13 časova. Kada bi se igrala u večernjem terminu, bila bi druga priča".

Ješić je dodao da minuli prelazni rok smatra "najuspješnijim u istoriji kluba" i da Inđija sa pojačanjima kakva su Tanasijević, Slović, Neziri i Mladenović (ovaj posljednji se povrijedio) može da izbori opstanak.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC