• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rođendanski vatromet Delija košta

Crvena zvezda će, vjerovatno, morati da plati novčanu kaznu zbog velikog pirotehničkog performansa njenih navijača na meču protiv Smedereva.

 Rođendanski vatromet Delija košta Izvor: MONDO

Spektakularni vatromet Delija, kojim je tokom meča sa Smederevom (1:0) obilježen 66. rođendan Sportskog društva Crvena zvezda, po svemu sudeći, prisješće čelnicima kluba iz Ljutice Bogdana.

"Večernje novosti" pišu da će zamjenik disciplinskog sudije Zajednice superligaša Nenad Vuković pokrenuti postupak protiv Crvene zvezde zbog velike bakljade njenih navijača, kojom je sredinom drugog poluvremena izazvan trominutni prekid utakmice protiv Smedereva.

"Meni je lično najvažnije da nije bilo povrijeđenih, a što se tiče korišćenja pirotehničkih sredstava, Pravilnik je veoma jasan. To nije dozvoljeno i sigurno će biti posla za zamjenika disciplinskog sudije", rekao je komesar za takmičenje Branislav Delić, koji je potvrdio da za takve propuste u organizaciji sleduje novčana kazna.

"Novosti" podsjećaju na nedavnu posjetu predsjednika UEFA Mišela Platinija Srbiji i njegovu poruku srpskom fudbalskom savezu i vlastima da se odlučnije bore protiv hulanizma i incidenata na stadionima.

Postoji mogućnost da bude pokrenut postupak i protiv Inđije i Partizana zbog ponašanja navijača crno-bijelih na meču u vojvođanskom gradu. Naime, tokom većeg dijela utakmice pomoćni sudija Ivan Mrkić bio je na meti Grobara koji su se zabavljali gađajući ga grudvama i ledenicama, pa bi organizator mogao da snosi posljedice. Možda i Partizan, jer je riječ o njegovim navijačima.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC