• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Keni Dalgliš: Pamtiću ovo dok sam živ

Navijači Liverpula ovacijama ispratili Kenija Dalgliša uz čestitku za rođendan tokom derbija sa Junajtedom. "To su bili vrlo emotivni trenuci".

 Keni Dalgliš: Pamtiću ovo dok sam živ Izvor: MONDO

Keni Dalgliš je donio renesansu na Enfild roud. Liverpul je pod Rojem Hodžsonom posrtao, bio u agoniji, a onda je čuveni Škotlanđanin preuzeo "vruć kesten" i krenulo ga je...

Blistava pobjeda nad Mančester junajtedom (3:1)
u najvećem engleskom derbiju, uz fenomenalne partije Dirka Kajta i Luisa Suareza, oduševile su navijače Liverpula, koji su ovacijama pozdravili svoje ljubimce, ali prije svih Kenija Dalgliša.

"Srećan ti rođendan, Keni", pjevali su navijači Liverpula treneru, koji je dva dana pred derbi sa Junajtedom proslavio 60. rođendan.

Potom je izjavio: "Ovo je jedan od najemotivnijih dana u mom životu.Navijači Liverpula uvijek su bili sjajni prema meni i mojoj porodici i kada su to počeli da pjevaju bilo je baš dirljivo. Nisu prestajali to da skandiraju i kao da ovaj rođendan nikada neće da prestane. Možda ću imati 70 godina kada prođe!".

"Ipak, ne vjerujem da bi mi to pjevali da smo gubili".

Atmosferu s Enfilda pogledajte na našem sajtu www.mondo.rs

Dalgliš je rekao da je nedelja bila sjajan dan za sve kojima je Liverpul u srcu. Najviše pohvala, naravno, imao je za svoj tim.

"Ušli su u utakmicu sa stavom, posvećeni, željom da pobijede. Bili su fantastični. Pokazali su veliki ponos što igraju za ovaj klub i to je jedan od glavnih razloga što su uspjeli. Ovo je velika pobjeda za nas", rekao je Dalgliš.

Dok iz Mančester junajteda imaju primjedbe na suđenje, Dalgliš smatra da sudija i nije imao težak zadatak, osim u par naelektrisanih situacija.

"Hajde da pričamo o visokom kvalitetu fudbala koji smo imali prilike da gledamo. To bi trebalo da bude u fokusu. Oba tima su pokazala vrhunsku igru i treba da razgovaramo o tome", bio je odgovor Dalgliša na komentare iz suprotnog tabora.

To što je Mančester uspio da postigne počasni gol, Dalglišu i svima u Liverpulu nije značajno.

"To ne može da zasjeni onih sjajnih 89 minuta", prokomentarisao je trener crvenih.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC