• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić: Ako bude sankcija, napuštam Borac!

"Od ovog posla izdržavam porodicu, i ukoliko dođe do sankcija, ne preostaje mi ništa drugo nego da odem u inostranstvo", kaže trener Banjalučana.

 Jagodić: Ako bude sankcija, napuštam Borac! Izvor: MONDO

Iako je banjalučki Borac podržao Fudbalski savez Republike Srpske o pitanju novog statuta zajedničkog Saveza, trener crveno-plavih Vlado Jagodić se ne slaže sa odlukom nadležnih.

Šef struke Borca, koji ima najviše šansi da osvoji titulu šampiona i osigura plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, nije previše komentarisao odluke FS RS. Ali…

"Zaista ne bih da komentarišem, ali ću samo reći da odluke na žalost donose ljudi kojima je fudbal sasvim sporedna i nebitna stvar. Žalosno bi bilo da mi na kraju postanemo šampioni a da nam se uskrati igranje u evropskim takmičenjima. Onda se postavlja pitanje zbog čega uopšte igramo Premijer ligu BiH", izjavio je Jagodić za "Sportin.ba".

Prema njegovim riječima, malo ima grešaka i kod UEFA, koja ima dvostruke standarde.

"UEFA stalno podvlači činjenicu da ne dozvoljava da se politika petlja u fudbal, a onda (Mišel) Platini, koji je predsjednik UEFA ode u Srbiju i razgovara sa Borisom Tadićem o situaciji u srpskom fudbalu, što je na neki način dvolično".

Jagodić je na kraju priznao da će napustiti Borac, ako bude suspendovan banjalučki klub u evropskim takmičenjima.

"Takav sam čovjek da se ne plašim reći svoje mišljenje. Od ovog posla izdržavam porodicu, i ukoliko dođe do sankcija, ne preostaje mi ništa drugo nego da odem u inostranstvo. Sve to šalje veoma ružnu sliku o društvu u BiH. Ipak se nadam da će doći do dogovora i da ćemo izbjeći kazne. To nikako ne bi bilo dobro za fudbal u BiH", zaključio je Jagodić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC