• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kadu: Zvižduci ne prijaju, ali se ne krijem

Strijelac pobjedonosnog gola za Zvezdu protiv Smedereva kaže da preuzima odgovornost uprkos zvižducima sa Zapada. Borha i Evandro o navijačima.

 Kadu: Zvižduci ne prijaju, ali se ne krijem Izvor: MONDO

Sjajna atmosfera na tribinama i tri boda - za crveno-bijele je samo to važno poslije pobjede nad Smederevom na proljećnoj premijeri.

Svjesni su da nisu blistali, i trener Robert Prosinečki je izrazio nezadovoljstvo pojedinim segmentima, ali tvrde da će vremenom biti sve bolji.

Trenutak odluke u subotu uveče zbio se u posljednjim trenucima prvog poluvremena. Kadu je bio siguran realizator najstrože kazne za konačnih 1:0.

"Gol je bio izuzetno važan, kako za mene, tako i za cio tim. Dobro što smo ga dali u pravom trenutku, pa smo lakše i smirenije ušli u drugo poluvrijeme, što se i vidjelo", izjavio je Brazilac za klupski sajt.

Kadu se tokom prijateljske utakmice sa banjalučkim Borcem, ali i tokom duela sa "oklopnicima" našao na udaru navijača sa zapadne trbine. Međutim, ne dozvoljava da ga zvižduci izbace iz ravoteže.

"Nijednom igraču nije prijatno kada dobija zvižduke od navijača. Ipak, svjestan sam da radim svoj posao maksimalno i uvijek ću se truditi da pružim maksimum. Vodim računa o instrukcijama koje dobijam od trenera Prosinečkog i radim ono što mi on kaže. Ja sam igrač koji voli da preuzima odgovornost, da traži loptu. Da mi zvižduci smetaju, vjerovatno bih se krio od lopte, a to nije slučaj".

Poslije postignutog gola radost je podijelio sa Kolumbijcem, Kristijanom Borhom.

"Dogovorili smo se prije utakmice da ako bilo ko postigne gol, da ćemo da ga proslavimo na naš način".

Zvezda u srijedu dočekuje Inđiju, zatim gostuje u Jagodini, a već sljedeće nedelje na programu je prvi ovogodišnji "vječiti derbi", i to u Kupu.

"Mislim da je dobro, jer iz prošle utakmice smo izašli poraženi, i svi igrači jedva čekaju revanš, zato mislim da je dobro što ćemo sa njima odigrati već za desetak dana", podvukao je Kadu.


Kristijan Borha i Gebel Evandro su već navikli na dobru atmosferu na stadionu.

"Svaki igrač voli da ima glasnu podršku. Svi volimo da igramo pred punim stadionom. Atmosfera je bila jako dobra", rekao je Kolumbijac.

Nadovezao se Brazilac:

"Navijači su uputili lijepu čestitku za rođendan. Za nas igrače je ipak najvažnije da smo dobro odigrali, da smo kontrolisali utakmicu i da smo pobijedili, a vjerujem da će navijači biti sve zadovoljniji našim partijama".

Za tandem iz Južne Amerike ovdašnja klima je bila veliki problem.

"Navikli smo se na hladnoću", uz osmjeh je rekao Borha, a složio se Evandro:

"Čovjek se na sve navikne, pa i na temperaturu. To je naš posao, tako da nema nikakvog problema".

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC