• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvoligaši Srbije protiv Serije B 22. marta

Dogovoreno da selekcija Prve lige Srbije 22. marta gostuje u italiji protiv izabranog tima Serije B. Revanš već u aprilu u Srbiji.

 Prvoligaši Srbije protiv Serije B 22. marta Izvor: MONDO

Najjači timovi Italije i Srbije zbog divljanja huligana nisu odigrali utakmicu u Đenovi u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Nova prilika za susret A selekcija biće 7. oktobra ove godine u Beogradu.

Međutim, prije te utakmice Italija i Srbija ukrstiće koplja i to reprezentacije drugog ranga takmičenja - Prve lige Srbije i Serije B. Kako "Sport" prenosi prva utakmica igraće se 22. marta. Mjesto odigravanja još uvijek nije poznato.

"U konstantnoj smo vezi sa Paulom Bebinom, direktorom Serije B, utakmica je potvrđena i ostaje samo da nam jave gdje će se igrati", kaže Žarko Pavlović, direktor i tvorac selekcije Prve lige Srbije.

Prvi meč igraće se u Italiji, a za organizaciju duela najboljih igrača Torina, Atalante, Sijene, Askolija... odnosno BASKA-a, Banata, Radničkog iz Kragujevca, Sinđelića... konkuriše više gradova. Potencijalni domaćini su Venecija, Bergamo i Breša.

Takođe, uveliko se planira i revanš meč. Datum kada bi selekcija srpske Prve lige, trebalo da uzvrati gostoprimstvo Italijanima još uvijek nije poznat. Ono što se zna, to je da je taj meč planiran već za april.

"Sigurno je da ćemo Italijane ugostiti u aprilu", rekao je Pavlović, ali nije mogao da potvrdi tačan datum i mjesto odigravanja duela.

Pored susreta sa Italijanima, planirano je da selekcija Prve lige ove godine odigra još dve utakmice sa Mađarima. Prvi meč zakazan je za 18. maj u Segedinu, dok je revanš planiran u junu.

Selektor selekcije je bivši trener Zemuna Slobodan Kustudić. Prva liga Srbije se poslije zimske pauze nastavlja 12. marta.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC