• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi napad na Stankovića: Zvezda odbila Sampdoriju, sad Dekija zove njegov bivši klub!

Crvena zvezda pokušava da zadrži Dejana Stankovića, ali biće teško.

 udineze želi dejana stankovića crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Sampdorija je htjela da na svojoj klupi vidi Dejana Stankovića, međutim Crvena zvezda je uspela da odbije njihovu ofanzivu, a pomoglo je i to što je gazda kluba Masimo Ferero završio iza rešetaka.

Ipak, izgleda da se tu drama oko statusa Stankovića ne završava pošto ga veoma poštuju na "čizmi". Taman što se umirila priča oko njegovog odlaska u Sampdoriju, sada se u Italiji pojavila nova informacija da je Stanković kandidat za novog trenera Udinezea.

Možda će vas zanimati

 Kontroverzna porodica Poco odlučila je da smijeni Luku Gotija nakon meča sa Empolijem, a "Skaj" prenosi da su trojica trenera na spisku kandidata za njegovog nasljednika.

Klub će privremeno preuzeti Gabrijele Kofi, koji će biti vršilac dužnosti, a u narednim danima plan je da popričaju sa Dejanom Stankovićem, Pakom Hemezom i Rolandom Maranom. Za sada je upravo Maran, bivši trener Đenove i Kaljarija, prvi favorit da zamijeni Gotija.

Podsjetimo, Dejan Stanković je već radio u Udinezeu, kao pomoćni trener Andree Stramaćonija tokom sezone 2014/15, ali je nakon toga praktično odustao od ovog zanata i vratio mu se tek krajem 2019. u Zvezdi.

Zvezda je takođe veoma odlučna u nameri da Stankovića zadrži na klupi, pa je tako Zvezdan Terzić na pitanje MONDA da li "Mister" ostaje do kraja sezone poručio samo kratko "Ostaje". Vidjećemo da li nešto poziv Udinezea mijenja ili je ovo novi neočekivani problem za crveno-bijele.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC