• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Atalanta merka Tošića, Nant pazari u Zvezdi

Zoran Tošić skrenuo je pažnju Atalante, dok je Nant pronašao potencijalna pojačanja u Crvenoj zvezdi.

 Atalanta merka Tošića, Nant pazari u Zvezdi Izvor: MONDO

Predstavnici italijanske Atalante prisustvovaće meču Partizana i Banata kako bi na delu videli Zorana Tošića, koga merkaju već duže vreme, prenosi "Sport".

Skauti ekipe iz Bergama, navodno su zapazili reprezentativca Srbije još na Evropskom šampionatu za mlade fudbalere prošle godine u Holandiji, kada su se za njegove usluge raspitivali i Parma i Torino.

Posle male krize na startu prolećne sezone, čini se da se Tošić poslednjih nedelja vratio u pravu formu, o čemu svedoči i pogodak protiv Smedereva prošle nedelje, koji je Partizanu doneo pobedu.

Dobar pazar na drugoj strani Topčiderskog brda mogao bi da obavi i Nant. Francuski klub odradio je odličan posao u Srbiji angažovanjem Stefana Babovića i Filipa Đorđevića, pa su vođeni tim iskustvom ponovo stigli u Beograd, tačnije u Zvezdu.

"Sport" prenosi da je francuski klub "bacio" oko na Ognjena Koromana i Segunda Kastilja. Dobro upućeni tvrde da je Nant spreman da otkupi Đorđevićev ugovor i tako produbi partnerski odnos sa crveno-belima, a zatim pojača tim.

Činjenica je da je tehnički direktor francuske ekipe, Larijep više puta ove sezone pratio Zvezdine mečeve, i da je već odvojio interesantne kandidate, ali je još uvek nepoznanica da li će u paketu pokupiti Kastilja i Koromana, ili će samo jedan od Zvezdinih igrača ovog leta kupiti kartu za Francusku.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC