• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki igračima: Zaboravite Partizan

Trener Zvezde traži od igrača da se skoncetrišu na BSK. "Poboljšati igru u odbrani...Li Adi je povrijeđen", kaže Prosinečki.

 Prosinečki igračima: Zaboravite Partizan Izvor: MONDO

Crvena zvezda je poražena u prvoj polufinalnoj kup utakmici od Partizana (0:2), ali je i dalje u igri u prvenstvu. Da bi zadržala korak za Partizanom mora da pobjeđuje u svim utakmicama do kraja, a prvi naredni ispit je protiv BSK-a u nedelju.

"Igrači, vjerovatno, još razmiljaju o Partizanu. Moramo u nedjelju da savladamo BSK da bismo povratili samopouzdanje", rekao je strateg Zvezde Robert Prosinečki novinarima uoči nedjeljnog duela u 19. kolu Jelen Superlige Srbije.

Utakmica protiv Partizana pokazala je da Crvena zvezda igra bitno drugačije nego jesenas. Ali, bilo je i propusta, pogotovo u odbrani.

"Imamo problem u defanzivi, prilikom prekida. Radom na treninzima moramo da poboljšamo ovaj segment. Igrači moraju da budu skoncentrisani i da skaču. Poslije drugog gola u meču sa Partizanom naša igra se razvodnila...U nastavku sezone pomoći će nam i Milan Vilotić, ali ne treba sada da 'ubijemo' dečka, već ćemo mu dati povremeno šansu", rekao je trener crveno-bijelih.

Što se tiče Lija Adija, Prosinečki mu vjeruje kada kaže da je povrijeđen.

"Ne razumijem čemu tolika halabuka. Dečko ima problema sa mišićem, a da li je isfolirao ili nije isfolirao - nemam pojma! Ja mislim da nije, jer ga mišić muči još od meča sa Inđijom. Ne znam da li će igrati u nedjelju, ako nije maksimalno spreman neće biti u timu", kaže Prosinečki.

Trener Zvezde nezadovoljan je ponašanjem najiskunijih igrača u derbiju sa Partizanom. Prosinečki je na primjeru Andrije Kaluđerovića (u Jagodini je šutirao penal i promašio, iako je trener tražio da to učini Kadu), pokazao da ne trpi nedisciplinu.

Sada je ljut na Ognjena Koromana i Duška Tošića, koji su dobili žute kartone i neće igrati u revanš meču polufinala kupa protiv Partizana.

"Disciplina je najveći problem. Ne mogu da vjerujem da su Koroman i Tošić dobili žute kartone zbog prigovora, kao da nisu razmišljali da se igra još 90 minuta u revanšu. To je za mene nedisciplina. Prigovore neću tolerisati. Nedopustivo je da smo izgubili dva igrača za revanš", bijesan je Prosinečki.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC