• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOŠA: Oumaru na srpskom, dobio aplauz

Trener Vojvodine igračima zabranio rječ "umor". Od igrača traži da izgaraju. Kamerunac pokazao poštovanje prema zemlji u kojoj zarađuje za hljeb.

 VOŠA: Oumaru na srpskom, dobio aplauz Izvor: MONDO

Vojvodina je na korak od finala Kupa Srbije, a već u subotu ima novi zadatak u prvenstvu. Protiv Čukaričkog bi sve osim tri boda za "lale" bila bi senzacija.

Ipak, ulogu favorita protiv "fenjeraša" i već otpisanog Čukaričkog treba dokazati na terenu. Trener Vojvodine Zoran Milinković igračima je zabranio da pominju riječ "umor".

"Vojvodina uvijek ima imperativ da napravi što više. Čukarički ove sezone ima dosta problema, ali ta ekipa dugo bitiše na superligaškoj sceni i zato ih dočekujemo sa apsolutnim poštovanjem. Moramo da budemo obazrivi, jer ništa unaprijed ne može da se projektuje i napravi. Vjerujem da moji igrači imaju svijest o tome da u utakmicu protiv Čukaričkog moraju da uđu cijelim svojim bićem, da izgaraju na terenu za novu pobjedu", rekao je Milinković na konferenciji za novinare.

Protiv Čukaričkog u timu neće biti Danijela Mojsova, koji ima parne žute kartone. Njegovo mjesto na poziciji centralnog beka zauzeće Slobodan Medojević, za koga Milinković kaže da je polivalentan igrač i da podsjeća na Gojka Kačara.

Milinković kaže da igrači Vojvodini jesu pod opterećenjem zbog ritma subota-srijeda, ali da im je u svlačionici zabranio da koriste riječ umor.

"Tu riječ ne želim da čujem u svlačionici. Moramo da radimo svoj posao", dodaje trener "lala".

Lajt-motiv konferencije za novinare bilo je obraćanje Abubakara Oumarua. Kamerunac, koji je već nekoliko sezona u Srbiji (igrao je za Crvenu zvezdu, OFK Beograd i Vojvodinu), poželio je da se novinarima obrati na srpskom jeziku.

Napadač Vojvodine je "lomio" jezik, ali je ipak uspio da sroči nekoliko rečenica, da bi potom dobio aplauz svih prisutnih na konferenciji za novinare.

"Nije laka utakmica, oni su posljednji na tabeli, a mi ćemo da izađemo da damo maksimalno...Ja mislim da će bići, bići sve u redu. Nema pušta..pušta...", pokušao je Oumaru da završi rečenicu, da bi mu suflirao šef: "Opuštanje, opuštanje", šaputao je Milinković.

"Nema opuštanja", uskliknuo je Oumaru i dobio aplauz.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC