• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić: Poništen nam čist gol

Trener Borca Vlado Jagodić zadovoljan pobjedom nad Čelikom od 1:0, iako smatra da vezni red mora bolje, kao i da je Borcu poništen čist pogodak.

 Jagodić: Poništen nam čist gol Izvor: MONDO

Borac je u subotu savladao Čelik u Banjaluci, golom Nikolića iz penala u 5. minutu i tako pobjegao Željezničaru na osam bodova, a trener Vlado Jagodić zadovoljan je ishodom utakmice i većim dijelom prikazane igre njegove ekipe.

"Uzimajući u obzir da su i dosadašnje utakmice Borca i Čelika bile neizvjesne ja nisam ni od ove utakmice očekivao drugačije. Ušli smo u utakmicu onako kako smo željeli, a to je da postignemo rano gol i da pokušamo dobrom igrom i dalje pritiskati protivnika i da riješiti što prije utakmicu jer je teren bio težak za igru i za očekivati je bilo da će u drugom poluvremenu biti još teže. To što smo pobijedili golom iz penala nimalo ne umanjuje našu pobjedu jer realno imali smo neke šanse kao npr. šansu već u 20. sekundi koju nismo realizovali. Hvala publici koja je došla i podržala nas na ovom hladnom vremenu, hvala i igračima na pobjedi jer Čelik nije ekipa za potcijeniti", izjavio je za MONDO Jagodić.

Borac je rano postigao pobjedonosni gol, a Jagodić je svjestan da je njegova ekipa trebala da riješi utakmicu još jednim pogotkom i otkloni neizvjesnost do samog kraja.

„Uspjeli smo u rpvom poluvremenu da damo jedan gol ali ne i drugi, ali nismo smjeli da se u nastavku zaletimo i da idemo grlom u jagode, već smo morali da čekamo grešku protivnika. Čelik je pojačao svoj napad uvođenjem trećeg i četvrtog špica ali nismo imali miran pas na sredini kojim je trebalo da ih kaznimo iz kontranappada. Nismo imali namjeru da branimo taj jedan gol. Mi smo i dalje napadali, ali imamo problem u distribuciji lopte na sredini terena, imamo raspoložene igrače u napadu i to se i danas pokazalo, ali sredina terena nije još najbolja, ne možemo još da iskoristimo njihove brzinske kvalitete, da brzim pasom dođemo do golova“, rekao je Jagodić koji još pokušava da pronađe idealnu kombinaciju na sredini terena.

„U našem veznom redu se na tri pozicije rotira šest igrača i tu nekoliko igrača dobija priliku. Pokušavam da mijenjam i nađem ono što nam odgovara, za sada s tim segmentom igre nisam zadovoljan. Činjenica da smo primili jedan gol pokazuje da imamo čvrstu igru, imamo i raspoložene igrače prema naprijed, iako možda promašujemo malo više prilika nego što bi trebali, ali na kvalitetnim terenima i nakon odrađenog mikrociklusa koji trenutno nemamo gdje raditi, jer treniramo na lošim terenima kako bi sačuvali stadion, doći će i realizacija“

Borcu je na isteku sata igre poništen gol Nikolića zbog navodnog ofsajda s čim se ne slažu u Borcu.

Teško je reći iz mog ugla ali moji posmatrači sa tribina, koji su tu na svakoj utakmici zbog praćenja igre, kažu mi da je gol bio regularan, a vi šta znače šta znači drugi pogodak. Nažalost nama je poništen i to nije prvi put, sjećate se Prijedora gdje su nam poništena dva gola. Mislim da je pomoćnik pogriješio, ali ne možemo tu sada ništa popraviti. Ipak. moram biti zadovoljan ovom pobjedom jer ovo je deseti bod u četiri utakmice i samo jedan gol smo primili, onaj u Širokom Brijegu. Ne igramo još aonako atraktivno kako se od nas očekuje ali mislim da je publika imala šta da vidi u prvom poluvremenu koje je bilo dosta sadržajno“, ocijenio je Jagodić

Borcu sada slijedi petnaestodnevna pauza u prvenstvu zbog reprezentativnih utakmica, a pohod na titulu nastaviće u Istočno Sarajevu protiv Slavije.

"Mi ćemo ovu 15-dnevnu pauzu pokušati da iskoristimo na najbolji mogući način. Naravno stručni štab i igrači ne možemo ništa bez uprave, a ja sam izložio svoj plan i program rada tokom pauze očekujući da uprava to riješi, jer planirano je da šest dana radimo zajedno u uslovima koji zadovoljavaju. Planiramo da odradimo i poboljšamo neke stvari, roviti igrači će takođe doći na svoje i siguran sam da ćemo mi tek proigrati u narednom ciklusu.Što se tiče gostovanja Slaviji, mi smo na svim gostujućim terenima išli na pobjedu, tako će biti i protiv Slavije. Ako nas nadigra i pobijedi mi ćemo im čestitati ali mi smo u ovom trenutku jača ekipa, a taj rezultat Slavije u Banovićima nam čak ide u prilog jer Slavija je sada u gornjem dijelu tabele. Očekujem dobru utakmicu kao i u našim dosadašnjim mečevima, ići ćemo na tri boda, a šta će biti vidjećemo za 15 dana", istakao je Jagodić na kraju razgovora za MONDO.

(G.A.- MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC