• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pobuna u engleskoj reprezentaciji?

Ovo je priča o tome kako bi jedna kapitenska traka mogla da izazove probleme...

 Pobuna u engleskoj reprezentaciji? Izvor: MONDO

Džon Teri je jedva sačuvao mesto u reprezentaciji Engleske poslije ljubavne afere koju je imao sa partnerkom svog nekadašnjeg prijatelja i saigrača Vejna Bridža, ali mu je oduzeta kapitenska traka.

Selektor engleske reprezentacije Fabio Kapelo odlučio je da Teriju vrati traku oko ruke i nosiće je na meču kvalifikacija za EURO 2012. godine protiv Velsa, ali bi to moglo da mu se obije o glavu.

Prema izvorima "Dejli mejla", pojedini igrači protiv su te odluke Kapela i žele da Rio Ferdinand i dalje bude njihov "skiper".

Kapelo i Ferdinand imali su "bliski susret" na Old Trafordu, jer su sa tribina posmatrali meč Mančester junajted - Bolton, ali nisu razgovarali.

Ferdinand se, navodno, požalio prijateljima, da je Italijan bio "neljubazan" i da mu nije pokazao poštovanje, jer je prvo izašao u javnost sa informacijom da će Teri ponovo biti kapiten, a nije prethodno to njemu rekao.

I neki drugi reprezentativci smatraju da se Kapelo ogriješio ne samo o Ferdinanda, nego i o zamjenika kapitena Stivena Džerarda ili Frenka Lamparda, dajući prednost Teriju, kome je prošle godine "skinuo" traku sa ruke, smatrajući da svojim postupcima u privatnom životu ne daje dobar primjer mladima.

"Odlučio sam da kapitensku traku vratim Teriju, poslije jednogodišnje kazne. Utakmica protiv Velsa biće vrlo teška. Zato mi je potreban kapiten koji je lider, koji ima veliki karakter", izjavio je Kapelo.

Ta izjava uvrijedila je Ferdinanda koji je izbjegao da se vidi sa selektorom tokom meča Mančester junajteda i Marseja u Ligi šampiona.

Moguće je da će se, kao i uvijek kada je o Englezima riječ, sve "ispeglati" pred meč sa Velsom.

(MONDO - foto: Dejli Mejl)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC