• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bez Vidića na Sjeverne Irce i Estonce

Nemanja Vidić dogovorio se sa selektorom Vladimirom Petrovićem da ipak ostane u Mančesteru gdje će nastaviti da se oporavlja od povrede

 Bez Vidića na Sjeverne Irce i Estonce Izvor: MONDO

Ipak bez Nemanje Vidića...

Iako je selektor fudbalera Srbije Vladimir Petrović Pižon, prilikom čitanja spiska igrača koje pozvao za nastavak kvalifikacija za EURO 2012, nagovijestio da bi uprkos povredi defanzivac Mančester junajteda mogao da se priključi ekipi na pripremama, u nedelju je odlučeno drugačije.

Na sajtu Fudbalskog saveza Srbije objavljeno je da se Petrović čuo sa Vidićem telefonom i da su se dogovorili da zamjenik kapitena "orlova" nastavi oporavak u Mančesteru.

"Selektor 'A' reprezentacije Srbije Vladimir Petrović danas je razgovarao sa kapitenom Mančester junajteda i standardnim igračem našeg nacionalnog tima Nemanjom Vidićem. Tom prilikom zajednički je odlučeno da Vidić ostane u Mančesteru i nastavi sa započetim ljekarskim terapijama koje daju rezultate. Njih dvojica će biti u stalnom kontaktu i iskusni defanzivac će se priključiti saigračima kada mu zdravstveno stanje to bude dozvolilo", objavljeno je na sajtu FSS.

Dakle, nije definitivno otpisana mogućnost da Vidić zaigra 25. marta u Beogradu protiv Sjeverne Irske ili četiri dana kasnije u duelu sa Estonijom u Talinu, ali je teško očekivati da će se to dogoditi.

"U ovom trenutku bilo kakve procjene nisu realne. Vidić će pratiti razvoj situacije i obavještavaće selektora Petrovića, pa nam ostaje da vjerujemo da će se on priključiti ekipi što prije", dodaje se u saopštenju.

Nije samo Vidić sporan pred nastavak kvalifikacija za EURO, već i Nikola Žigić. Napadač Birmingema takođe ima problema sa povredom, a uvršten je na spisak.

"U svakom slučaju, Vladimir Petrović neće pozivati naknadno nijednog igrača, jer ih na spisku ima 26. Okupljanje reprezentativaca Srbije zakazano je za ponedeljak, 21. mart, u Sportskom centru FS Srbije u Staroj Pazovi", zaključuje se u tekstu na sajtu Saveza.

Iako nisu povrijeđeni, Danko Lazović i Aleksandar Luković odlučili su da do daljeg ne nastupaju za "orlove" i zahvalili su se Petroviću na pozivu.

Srbija se nalazi u Grupi C sa Italijom, Slovenijom, Estonijom, Sjevernom Irskom i Farskim Ostrvima, a poslije četiri odigrane utakmice, samo su Farani lošiji od Srbije.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC