• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsednik Partizana: Biće pojačanja za LŠ

Predsednik Partizana najavljuje pohod u Ligu šamčiona i pojačanja u letnjem prelaznom roku. "Samo Jovetić može da ide", kaže Karadžić.

 Predsednik Partizana: Biće pojačanja za LŠ  Izvor: MONDO

Prvo skoči pa reci "hop". Izgleda da predsednik FK Patizan Tomislav Karadžić nije sujeveran, pa je tri kola pre kraja Meridijan Superlige Srbije izjavio da će se crno-beli "pojačati za Ligu šampiona".

Partizan ima tri boda više od Crvene zvezde i na dobrom je putu da osvoji 20. titulu prvaka države u svojoj istoriji. Ipak, treba odigrati i ta tri kola, pa tek onda pričati o pojačanjima. U svakom slučaju, Karadžić je "Sportskom žurnalu" izjavio da cilj Partizana nije da "samo učestvuje u kvalifikacijama za Ligu šampiona", već i da u njoj učestvuje i da stoga planira pojačanja.

"Može da ide samo (Stevan) Jovetić. On je praktično već završio posao. Ostali će ostati, a angažovaćemo trojicu, četvoricu igrača iz Srbije i inostranstva", najavljuje predsednik Partizana.

Karadžić je potvrdio ono što je videla cela fudbalska Srbija - Parizan je u prvom delu prolećne sezone bio slab, a razlog tome su loše ili nedovoljno duge zimske pripreme. "Odigrali smo malo pripremnih utakmica, zimske pripreme su bile slabe. Takve greške više ne smemo da ponovimo. Moramo da imamo jače provere", kaže predsednik crno-belih.

On je dodao da je Partizan sada finansijski stabilan i da normalno funkcioniše, ali je ipak najavio mogućnost da u junu napusti Humsku.

"Sve će se znati u junu. Od mnogo faktora zavisi kakvu ću odluku da donesem. U ovom trenutku šanse da ostanem u Partizanu su 70 odsto. Prihvatio sam se velikog posla u Partizanu, angažovao ljude i ne mogu tek tako da dignem ruke. Klub sada funkcioniše bez većih problema, ali, moram da se rasteretim nekih obaveza", kaže Karadžić.

On kaže da je sigurno da će Fudbalski savez Vojvodine dobiti novog predsednika, što će reći da on više neće biti čelnik pokrajinskog saveza, a upitan da li će se kandidovati za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, odgovara: "I FSS će dobiti novog predsednika. Sve će se znati u junu".

Karadžić je još jednom demantovao da je uticao na sudijsku organizaciju prilikom određivanja sudija za utakmice Partizana i istakao da su čelnici Crvene zvezde bili na poslednjoj sednici Odbora za hitna pitanja ali da nisu imali nikakvih primedbi.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC