• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poslije pet mjeseci otkriveno ko je "izdao" Mesija u Barseloni: Jedan igrač bio je ključan da odustanu i puste ga u PSŽ!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Kažu da je Mesi još ljut na njega.

 đerar pike zaslužan za odlazak lionela mesija iza barselone u psž Izvor: Profimedia

Leo Mesi je želio da ostane u Barseloni, ali klub je bio u velikim finansijskim problemima i nije mogao da zadrži, tako da se u avgustu oprostio od voljenog kluba i otišao u Pari Sen Žermen.

To je izazvao velike potrese u fudbalu, a mnogi su se pitali da li je postojala ikakva šansa da ga zadrže i da li su se predali prije roka, dok je sada poznato i ko je ubrzao čitav proces. Barselona je tri nedjelje prije isteka prelaznog roka saopštila da Mesi napušta klub, a sve pošto je jedan od igrača dao "amin".

Možda će vas zanimati

U pitanju je Đerar Pike koji je imao glavnu ulogu kod odluke predsjednika Đoana Laporta. Pozvao je iskusnog štopera i zatražio njegovo mišljenje o krizi u klubu, a Pike mu je rekao da se odrekne Mesija.

Nije nikakva tajna da Pike ima biznismenski gen, kažu da bi u budućnosti mogao da bude predsjednik Barselone, ali pomalo je nevjerovatno koliko nije imao osjećaja za saigrača sa kojim je godinama dijelio svlačionicu, uspjehe... Zar nije u prirodi fudbalera da zatraži od predsjednika da učini sve i ne pusti Mesija ni po koju cijenu?

"Mesi je povrijeđen ponašanjem nekih igrača Barslone jer smatra da ga nisu dovoljno podržali. Zna da je Pike rekao Laporti da mora da ako pusti Mesija, to neće biti problem", ispričao je direktor Luis Maskaro za "Sport".

Đerar Pike je inače jedan od starosjedilaca u Barseloni koji su pristali da im se plata smanji kako bi klub mogao da registruje pojačanja, ali spekuliše se da bi ovo mogla da bude njegova posljednja sezona na "Nou Kampu". Daleko je od starog nivoa, čemu u prilog idu česte greške...

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC