• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"To je van svake pameti!" Klop žestoko udario na Putina!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Jirgen Klop zabrinut zbog dešavanja u svijetu.

 Klop žestoko udario na Putina! Izvor: Profimedia/MONDO/Stefan Stojanović

Prethodnih šest dana glavna vijest u medijima je vojna invazija Rusije na Ukrajinu, pa je tako Vladimir Putin ime koje se možda najviše može čuti u razgovorima.

O njemu pričaju svi, pa i fudbalski treneri. Mnogi bi to izbjegli da kažu javno, ali ne i Jirgen Klop koji je pošteno "udario" na predsjednika Rusije, u njegovom stilu. Poznato je da Nijemac uvijek priča bez dlake na jeziku i ne bježi od toga da govori o važnim temama za društvo, pa je tako bilo i sada.

"To (što radi Rusija prim. aut.) mi je van svake pameti!", oštro je poručio Klop.

"Imam 54, skoro 55 godina i ne mogu da razumijem kako jedna odrasla osoba može da dovede cijeli svijet u takvu situaciju, posebno ljude u Ukrajini. Poznajem toliko Ukrajinaca i Rusa. Očito se ne radi o ljudima, to je rat jednog stvarno lošeg čovjeka, a mi moramo da pokažemo solidarnost", kazao je Klop i dodao da su prethodnih dana svi na telefonima i provjeravaju najnovije informacije.

"Neki moji bivši igrači su vjerovatno sada u ratu, ne znam tačno da li su se vratili u domovinu", zabrinuto je dodao trener Liverpula.

Jirgen Klop dodaje i da djeluje kao da je Putina "briga za sve posljedice koje već pogađaju Rusiju", misleći pritom na brojne sankcije koje su im nametnute od kada su ušli u Ukrajinu.

"Čini se da Putina ne možemo da zaustavimo, ali mu barem možemo uzrokovati više problema nego što je očekivao. Možda to pomaže ljudima u Ukrajini", zaključio je Jirgen Klop koji je jedan od rijetkih trenera koji su ovako otvoreno govorili o ratu u Ukrajini.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

.,,

A sto nekazes i nemislis svojom glavom sa 55 god i posteno kazes,da su drugi primorali Rusiju da se brani i da su drugi to pokrenuli radi svojih interesa.Stranci vole tuđu pricu i pamet prodavati kao da niko nema mozga osim njih.Pusti ti komsiju da ti među ili ogradu primakne pa ces drugu pricu pricati a ne,svi se naklope na nekoga.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC