• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanova crna nedjelja - kiks u Humskoj za radost Zvezde: Crno-bijeli bez igre, ostaju bez 1. mjesta!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Bolan remi crno-bijelih protiv Napretka!

 Partizan-Napredak 0:0 Izvor: MN PRESS

Crna nedjelja za Partizan, možda i jedna od presudnih u ovoj sezoni. Poslije katastrofalnog rezultata u Konferencijskoj ligi i poraza 2:5 od Fejnorda, nedjeljni susret protiv Napretka bio je prilika za crno-bijele da se izdignu iz svega i nastave uspješno svoj put u borbi za titulu. Ipak, kiks protiv Kruševljana i remi bez golova znače da bi od ponedjeljka mogli da ostanu bez prvog mjesta na tabeli Superlige Srbije!

PARTIZAN - NAPREDAK 0:0

Vidjelo se od starta da Partizan nije na svom najboljem nivou. Nisu bili ni u najboljem sastavu, a kako je vrijeme odmicalo, tako je sve očiglednije postajalo koliko timu Aleksandra Stanojevića nedostaje povrijeđeni Bibars Natho.

Nedostajala je kreacija, nedostajale su one najbolje šanse, naročito u prvom poluvremenu i golovi nikako nisu stizali. Zato su i ukupno 16 šuteva na kraju meča i čak sedam u okvir gola možda i odavali bolji utisak nego onaj koji je viđen na stadionu u Humskoj.

Partizan je u najvećem dijelu meča bio bez igre, nije uspijevao da stvara kvalitetne akcije i šanse, a često je nedostajalo baš to posljednje dodavanje ne bi li se bolje ugrozio gol golmana Nikole Vasiljevića, igrača Crvene zvezde na pozajmici u Kruševcu.

Istina, Partizan je na terenu bio daleko bolji tim, dominirao je i pokušavao, ali ništa nije vrijedilo. Ni četiri izmjene Stanojevića na poluvremenu, ni ulazak Marka Milovanovića i blizu 40 minuta igre sa dva klasična napadača.

Na kraju se ispostavilo da je baš mladi Milovanović bio najbliži golu gostiju, kada je opasno šutirao, a Vasiljević refleksno odbranio i time praktično pomogao svom matičnom klubu.

Partizan poslije ovog remija, trećeg u sezoni (sva tri ostvarena u Humskoj), ima tri boda više od Zvezde, ali uz utakmicu više. Napadačka igra crno-bijelih daleko je od one kakvu smo imali prilike da vidimo tokom jeseni...

Standings provided by SofaScore LiveScore

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC