• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potpuni haos u PSŽ! Nakon Mesija i Nejmar želi da ode: Muka mu od zvižduka, sprema se senzacionalan transfer!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Brazilac je spreman da napusti prestonicu Francuske već na ljeto.

 Nejmar-napusta-PSZ. Izvor: Profimedia

Pari Sen Žermen je na šokantan način ispao u osmini finala Lige šampiona, a čelnici kluba odlučili su da nakon toga naprave veliki rez i da na ljeto drastično promijene ekipu. Ipak, prije nego što su i napravili ijedan potez - Mesi i Nejmar obavijestili su ih da više ne žele da budu dio projekta!

Mesi sve više naginje povratku u Barselonu, samo nekoliko mjeseci po odlasku sa "Nou Kampa", dok su Nejmara uvrijedili zvižduci publike i zato će otići nakon pet sezona u Francuskoj.

Španski list "AS" navodi da je Nejmarova odluka već konačna i da su se zbog toga aktivirali brojni klubovi koji bi željeli da ga imaju u svojim redovima. Naravno, prvo se spominje njegov bivši klub Barselona, iz koje je 2017. godine otišao za 222 miliona evra, ali teško da će sada imati novca za njega...

Umjesto toga pojavila se opcija da Nejmar završi u Engleskoj. Pep Gvardiola bi navodno volio da ga vidi u svom timu, ali pod uslovom da brazilski napadač pristane da se ne "vrti" sve oko njega.

Treća opcija je Njukasl junajted koji je iznenada jesenas postao najbogatiji klub svijeta. Konzorcijum iz Saudijske Arabije već je uložio sto miliona evra u renoviranje tima, ali nisu dovodili zvijezde. Nakon što izbore opstanak u Premijer ligi htjeli bi da napadnu upravo Nejmara, ali sve što mogu da mu ponude je novac.

Zaradio je već dovoljno u Parizu i vidjećemo da li će to biti dovoljno da sa 30 godina odustane od Lige šampiona i postane lice potpuno novog projekta, ali je sve jasnije da ga Pari Sen Žermen više ne zanima...

Nejmar je za PSŽ odigrao 136 mečeva i postigao 92 gola, a ugovor mu traje do 2025.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC