• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LŠ: Totenhem mora na vrh planine

Trener Reala Žoze Murinjo bio je veoma zadovoljan ubjedljivom pobjedom protiv Totenhema (4:0), dok njegov kolega Hari Rednap priznaje da njegovom timu predstoji "nemoguća misija".

 LŠ: Totenhem mora na vrh planine Izvor: MONDO

Murinjo je uprkos ubjedljivom trijumfu (4:0) pozvao na oprez pred revanš susret četvrtfinala Lige šampiona u Londonu.

"Ostvarili smo veliki rezultat, ali dobro poznajem engleski mentalitet. Posao još nije završen i moramo da poštujemo naše rivale", izjavio je portugalski stručnjak poslije utakmice.

Murinjo je priznao da je Realu posao bio olakšan poslije isključenja Pitera Krauča, ali je pohvalio svoje fudbalere za igru koju su pokazali na terenu.

"Bez obzira na činjenicu da smo se borili protiv desetorice, moj tim je igrao dobro. Bilo je teško u prvom poluvremenu, međutim, bili smo mnogo bolji u nastavku meča. A Totenhem, žao mi ih je. Igrati meč sa deset igrača je nemoguća misija", rekao je trener "kraljevskog kluba".

Na drugoj strani strateg Totenhema Hari Rednap priznao je da njegovom timu predstoji veliki posao u revanšu.

"Biće teško da dostignemo ogromnu prednost protivnika. Imamo ispred sebe visoku planinu na koju treba da se popnemo, ali ne predajemo se. Nema sumnje da ćemo dati sve od sebe na našem Vajt Hart Lejnu", izjavio je Rednap.

Igru Totenhema poremetilo je isključenje Krauča već u 15. minutu.

"Nisam vidio snimak sporne situacije. On je već imao žuti karton i možda je bilo prestrogo da zaradi i drugu opomenu. Razočaran sam", poručio je Rednap.

U Milanu je Šalke ostvario podvig savladavši branioca trofeja, ekipu Intera, čak sa 5:2. Ovakvom ishodu malo ko se nadao, naročito poslije silovitog starta Italijana, kada je kapiten srpske reprezentacije Dejan Stanković majstorskim golom sa pola terena donio vođstvo domaćinu već u prvom minutu.

"Smatram da nikako nismo završili posao. Oni su osvojili titulu prošle godine, pa i dalje važe za favorita, ali smo svakako u prednosti. Želimo da i u revanšu igramo dobro i ostvarimo cilj", izjavio je golman Šalkea Manuel Nojer.

Reprezentativni njemački čuvar mreže podsjetio je na loše iskustvo minhenskog Bajerna u duelima sa Interom.

"Vidjeli smo kako se Bajern proveo u revanšu osmine finala prošlog mjeseca. Zato moramo da budemo veoma oprezni, iako vjerujem da smo sasvim blizu konačnog uspjeha", poručio je Nojer.

(Tanjug, MONDO, foto: AP, Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC