• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PLS:Čvorovi i na dnu i na vrhu, sledi rasplet

Tri kola pre kraja prvoligaške trke, epilog se nazire, ali tek toliko za sada...

 PLS:Čvorovi i na dnu i na vrhu, sledi rasplet  Izvor: MONDO

Javor je za vikend i definitivno obezbedio plasman u Superligu, a najbliži da, uz Ivanjičane, uzlete u elitu su Borčanci.

Pobeda BSK u Vlasotincu, uz remi Rada i Jagodine na Banjici, bilu su, čini se, ključni koraci u slaganju kockica pri vrhu, ali i pri dnu Prve Telekom lige Srbije.

Borčanci na drugom mestu imaju 55 bodova, tri više Jagodinaca i četiri od "gradjevinara", i u slučaju da u derbiju 32. kola protiv lidera ostvare pobedu samo čudo može da ih udalji od Superlige.

"Jesmo overili plasman u elitu, ali u duelu sa odličnim BSK-om ulazimo sa puno moziva. Želimo da sezonu završimo na prvoj poziciji i ostanemo neporaženi do kraja prvenstva", izjavio je vezista Javora Miljan Mutavdžić.

Jagodina dočekuje apatinsku Mladost, koja još ima neke šanse da se dočepa baraža, dok Rad u utakmici koja je do sada uvek bila "više od igre" gostuje ekipi Novog Pazara, kojoj gori pod nogama. Vatre će svakako biti na terenu, a vrlo verovatno i van njega zbog velike netrpeljivosti dve suprostavljene navijačke grupe - "Torcide Sandžak" i "United force".

"Pokušaćemo da i protiv Novog Pazara odigramo kvalitetno i zabeležimo pozitivan rezultat. Iza nas je serija kvalitetnih izdanja, bez poraza, pa očekujem da ćemo i sa gostovanja u Novom Pazaru doneti bodove", očekivanja su golmana Rada Igora Božića.

Vlasina je otpisana porazom do BSK, u srpskoj ligi sledeće sezone igraće i Mladeonovac, kome više ni teorija nije ostala nakon što su izgubili bodove u duelu sa Apatincima, odnosno davno prežaljeni pirotski Radnički.

Červrtog putnika za niži rang treba tražiti izmedju Zemuna, koji je sa 36 bodova u najlošijoj poziciji, odnosno Novog Pazara, niškog Radničkog, Sevojna i ČSK Pivare, koji imaju po tri boda više.

Zemunci idu u Mladenovac, ČSK dočekuju Srem, koji je bod daleko od baraža, a niški Radnički u derbiju začelja gostuje u Sevojnu.


PAROVI 32. KOLA:
ČSK Pivara - Srem
Sevojno - Radnički (N)
Novi Pazar - Rad
Jagodina - Mladost (A)
Mladenovac - Zemun
Novi Sad - Hajduk
Metalac - Vlasina
BSK Borča - Javor
Radnički (P) - Voždovac

TABELA: Javor 63, BSK 55, Jagodina 52, Rad 51, Voždovac 50, Metalac 48, Srem 47, Mladost Apatin 44, Novi Sad 41, Hajduk 40, ČSK 39, Sevojno 39, Radnički Niš 39, Novi Pazar 39, Zemun 36, Vlasina 31, Mladenovac 30, Radnički Pirot 9.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC