• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vilja spreman da ode iz Valensije

Ako David Vilja iz Valensije ode u Real ili Čelsi, na Mestalju će stići Guiza iz Majorke, prvi strelac Primere ove sezone.

 Vilja spreman da ode iz Valensije Izvor: MONDO

Napadač Valensije David Vilja potvrdio je da će ovog leta otići sa Mestalje, ako čelnici kluba postignu dogovor sa nekim od zainteresovanih kupaca iz Španije i inostranstva.

Real Madrid i Čelsi pokazali su veliko interesovanje za španskog reprezentativca, koji je frustriran veoma lošim partijama Valensije u ovoj sezoni.

"Ako klub odluči da je najbolje rešenje da me proda i tako dodje do novca, prihvatiću tu odluku. Srećan sam u Valensiji, ali uprava je ta koja donosi odluku", rekao je Vilja.

Mediji na Pirinejima još prošle nedelje su pisali da Vilja ima ponudu Reala da potpiše petogodišnji ugovor za pet miliona evra po sezoni, a u utorak je objavljeno da će Valensija angažovati napadača Majorke Davida Guizu, koji je sa 26 golova prvi strelac Primere.

Vilja je ove sezone postigao 16 pogodaka i želi da što pre reši svoj status, kako bi se koncentrisao na pripreme nacionalnog tima za Evropsko prvenstvo u Austriji i Švajcarskoj.

"Svi igrači iz reprezentacije su pružali odlične igre poslednjih meseci. Nadam se da ćemo uspeti da ostvarimo dobar rezultat na EP", rekao je Vilja.

Španija će na EURO 2008 igrati u Grupi D sa Grčkom, Rusijom i Švedskom.

(Beta-AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC