• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola ostao bez teksta kad je čuo prijedlog novinara: Pep voli da se kocka i izmišlja, ali ni on nije ovoliko "lud"

Autor Haris Krhalić

Pep Gvardiola se smijao prijedlogu novinara da Mančester siti protiv Real Madrida zaigra sa Žesusom na mjestu desnog beka.

 Pep Gvardiola ostao bez teksta na prijedlog novinara Izvor: Twitter/SkySports/Screenshot

Pep Gvardiola je fudbalski revolucionar i to smo mnogo puta vidjeli na djelu, međutim uprkos najavama britanskih medija da će Mančester siti na meču protiv Real Madrida zaigrati sa napadačem na mjestu desnog beka - to se neće desiti. Iako bi i Gvardiola to volio da vidi...

Na konferenciji za medije pred meč u Ligi šampiona, Gvardiola je upitan da li će zbog problema koje ima na poziciji desnog beka "izmisliti" poziciju nekom drugom fudbaleru, recimo napadaču Gabrijelu Žesusu?

Gvardiola je pažljivo saslušao pitanje u kome je lijepo obrazloženo da ima problem zbog suspenzije Žoaa Kansela, odnosno povreda Kajla Vokera i Džona Stounsa, a da je Žesus upotrebljiv na više pozicija u timu - međutim samo se nasmijao kada mu je predloženo da napadača stavi u odbranu.

"Da, Gabrijel neće igrati desnog beka... Ako ga pitate, on to uradi, čak bi i Vinisijus protiv Gabrijela Žesusa bila dobra bitka, ali neće igrati na toj poziciji", poručio je nasmijani Gvardiola.

Žesus je za vikend postigao čak četiri gola za Mančester siti i tako reagovao na priče da će ga prodati u Arsenal ako uspiju da angažuju Erlinga Holanda, ali je opet pitanje da li će dobiti prostora da igra protiv Real Madrida pošto Gvardiola uvijek sprema iznenađenje za svoje protivnike.

Britanski mediji najavljuju da će najvjerovatnije Kajl Voker "stisnuti zube" zbog važnosti meča, a da je alternativa Oleksandar Zinčenko koji obično igra po lijevoj strani.

Meč između Sitija i Reala zakazan je za večeras od 21 čas, dok je revanš na programu za osam dana u Madridu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC