• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Frka" oko penala nad Jovetićem

"Nismo bili na istoj utakmici", odgovorio Jokanović na optužbe da je Jovetić simulirao. "Nisam ljut na njega, nego na sudiju", dodao Ivanović.

 "Frka" oko penala nad Jovetićem  Izvor: MONDO

Dosuđen penal nad Stevanom Jovetićem, kao i ubeđenje trenera OFK Beograda Mihajla Ivanovića da je njegov tim trebalo da dobije jedanaesterac u prvom poluvremenu, doveli su do male "frke" u pres sali na Karaburmi.

Partizan je pobedio romantičare sa 3:1, a drugi gol crno-beli postigli su sa bele tačke, posle starta Miloša Bosančića nad Stevanom Jovetićem. Pre toga, tvrde u OFK Beogradu, oni su morali da izvedu najstrožu kaznu.

Novinar "Glasa javnosti" optužio je Jovetića da "je simulirao pad i da je to video ceo stadion" i pitao oba trenera za mišljenje "hoće li to biti dobro za mladog Crnogorca ako bude karijeru nastavio u Seriji A?"

"Očigledno je da ja nisam bio na istoj utakmici, na kojoj su neki od vas bili. Ne vidim šta je sporno kod faula nad Jovetićem. Ne mogu da odgovorim na to pitanje, jer se ne slažem sa vašom konstatacijom. Jovetić je izvanredan fudbaler i izvanredan dečko. Ako nastavi karijeru u Italiji, siguran sam da će uspeti, jer ima kvalitet za to", odgovorio je trener Partizana Slaviša Jokanović.

Iz odgovora njegovog kolege sa klupe OFK Beograda, Mihajla Ivanovića, kritika je sa Jovetića preusmerena na sudiju Marka Popovića iz Beograda.

"Jovetića ne krivim, jer svaki igrač čini sve da bi svom timu doneo gol ili pobedu. Malo je igrača kakav je Jovetić i zato ih nemojmo omaložavati. Nisam ljut na njega, nego na sudiju", izjavio je Ivanović.

"Već podsećam sebe na pokvarenu ploču, stalno ponavljam iste stvari, ali ne mogu a da ne pomenem da nismo dobili čist penal, a da je kasnije Partizan dobio poklon u vidu istog. Ne želim da umanjim pobedu Partizana, oni su bolji tim od nas, ali ne znam kako bi se odvijala utakmica da je dosuđen penal za nas kod rezultata 1:0. Možda bismo i tada izgubili, ali bi bilo mnogo teže za našeg rivala", dodao je ljuti Mihajlo Ivanović, koji očekuje da će njegov tim izbeći baraž za opstanak, iako u preostala dva kola jednom igra sa Crvenom zvezdom na "Marakani".

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC