• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cirkus - Bugarima se smije cijeli svijet: Saigrači se svađali oko penala, gazda sišao na teren da odredi izvođača!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

I to se radilo o utakmici tamošnje Prve lige.

 Gazdra fudbalskog kluba sišao na teren da odredi izvođača penala Izvor: Twitter/@BGFutbolTR/Printscreen

Čega se sve nismo nagledali u svijetu fudbala posljednjih godina, teško je nabrojati. Ipak, čini se da smo sada ponovo dobili događaj kakav je sve u regionu iznenadio, ali i nasmijao.

Nestvarne scene viđene su u bugarskom fudbalu, gdje se u meču tamošnje Prve lige dogodila neponovljiva scena - gazda kluba je morao da utrči na teren da bi odredio koji igrač njegovog tima će izvesti penal!

Možda će vas zanimati

Da, kada pomislite da ste sve vidjeli, uvijek stiže neko iznenađenje. Ekipa Carskog sela nije uspjela da se poslije tri sezone u Prvoj ligi Bugarske tu i zadrži, pa će od naredne sezone igrati u drugom rangu tamošnjeg fudbala.

Međutim, nije to bilo dovoljno - Carsko selo se potrudilo da ostanu zapamćeni i van granica svoje zemlje zbog svega što se dešavalo na utakmici protiv Lokomotive. Bila im je potrebna pobjeda, ali i da Botev ne pobijedi Pirin u meču igranom u istom terminu.

Kako je Botev slavio, Carsko selo je ispalo iz lige. Međutim, tu nije bio kraj drami, pošto je u dubokoj nadoknadi njihovog meča protiv Lokomotive sudija pokazao na "bijelu tačku" za Carsko selo.

Rezultat je bio 1:1, a rezervista Jusufa Jafa se latio lopte, željan da baš on izvede penal. Ipak, i Martin Kavdanski je to takođe želio, pa je došlo do žustre rasprave. Trajalo je to, da bi se onda vlasnik kluba Stojne Manolov pojavio na terenu!

Gazda je naredio Jafi da svom kapitenu prepusti izvođenje penala, a to se Gambijcu nije dopalo. Naljutio se, skinuo dres i otišao sa terena. Nastavio je da se svađa sa vlasnikom kluba na tribina, da bi potom Kavdanski promašio pomenuti penal.

To je rezultiralo ironičnim aplauzom Jafe zbog odluke gazde kluba. Pogledajte kako je to sve izgledalo na 1:40 od početka snimka:

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC