• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zaratile bivše zvijezde Engleske - zbog liste 5 najboljih: Stavio se ispred Terija i Vidića, pa nastao HAOS na Tviteru!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Pršte uvrede između nekadašnjih reprezentativaca Engleske. "Zaratili" su Džon Teri i Rio Ferdinand.

 Džon Teri i Rio Ferdinand zaratili zbog liste 5 najboljih defanzivaca Izvor: YouTube/BT Sport/Sky Sports/Screenshot

Čuveni engleski defanzivac Rio Ferdinand stavio je samog sebe na prvo mjesto liste najboljih štopera u istoriji Premijer lige i očekivano pokrenuo veliku buru u Engleskoj.

Na njegovoj listi našli su se još Nemanja Vidić, Virdžil van Dajk, Jap Stam i Džon Teri, a upravo je njegov bivši prijatelj iz reprezentacije Engleske najviše pobjesnio zbog ovakvog rangiranja. Nije zadovoljan Teri što je tek na petom mjestu, a posebno mu ne prija što je iza Ferdinanda.

Zbog toga je "rat na Tviteru" počeo lajkovanjem i objavljivanjem grafikona na kojima se vidi statistika po kojoj je Teri nadmoćniji u odnosu na Ferdinanda, praktično u svakom parametru.

Nije ni riječ više od toga rekao, ali nije dugo trebalo Ferdinandu da zbog ovoga burno reaguje i "obračuna" se sa njim na društvenim mrežama, iako je razlog njihove svađe zaista pomalo banalan. Posebno ako uzmemo u obzir da su to bivši fudbaleri koji imaju preko 40 godina.

"Džone, kada neko počne da gura sopstvene rekorde i statistiku - moramo da počnemo da pričamo o njihovom krhkom egu. Imaš sreće što sam te stavio i u pet poslije rasističkog slučaja sa mojim bratom, budi srećan što si na listi", napisao je čuveni fudbaler Mančester junajteda podsećajući na incident koji je Teri napravio sa njegovim bratom Antonom, zbog čega je izbačen iz reprezentacije Engleske.

Brzo je stigao i odgovor Terija koji je nastavio da ismijava Ferdinanda zbog prvog mjesta: "Rio, stavio si se na prvo mjesto, to govori da ti imaš krhak ego. Hvala što si me stavio u najboljih pet".

Inače, lista je nastala u sklopu intervjua sa Virdžilom van Dajkom. Zanimljivo je da trenutno najbolji štoper Premijer lige nije sebe stavio na listu, ali jeste Ferdinanda na prvo mjesto. Tu su još Kompani, Stam, Teri i Hipija, a nema Vidića.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC