• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bio najskuplji engleski fudbaler, a sad mu ne daju na probu: Težak pad nekadašnje devetke Liverpula, rekli da ne dolazi!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Htio je da pokuša da izbori mjesto u Ligi šampiona, ali će teško napustiti drugu ligu Engleske.

 Endi-Kerol-odbijen-transfer-u-Briz-ne-daju-mu-na-probu Izvor: Instagram/andytcarroll

Poznati engleski napadač Endi Kerol (33) nije uspio da potpiše ugovor sa šampionom Belgije, Brižom, jer su mu rekli da ne mora da dolazi na probu. Iako je bilo dogovoreno da se pojavi na treningu i da pokuša da se nametne, rečeno mu je da neće dobiti šansu jer nije zadovoljio na ljekarskom pregledu.

Igrač kome je karijeru obilježio istorijski transfer iz Njukasla u Liverpul 2011, za čak 41 milion evra, tako je ponovo u problemu i kao i prošlog ljeta imaće muke da nađe sredinu u kojoj će da dobije minute. Minulu polusezonu proveo je u Čempionšipu, u kojem je u dresu Vest Broma dao pet golova na 22 utakmice, ali nije uspio da pomogne saigračima da se domognu plej-ofa za plasman u Premijer ligu, jer je VBA završio na desetom mestu tabele.

Prethodno je u novembru potpisao kratkoročni ugovor sa Redingom, a prethodnih godina bio je član Njukasla (2019-21) i Vest Hema, u koji je stigao poslije razočaravajuće epizode u Liverpulu 2013.

Na svom vrhuncu, prije 10 godina, Kerol je odigrao devet utakmica za "A" reprezentaciju Engleske i bio je učesnik Evropskog prvenstva 2012, na kojem je bio i strijelac u utakmici protiv Švedske. Ipak, karijera mu je nedugo potom krenula silaznom linijom i u veteranskim godinama ima velikih problema da opet nađe prostor da igra.

Sa druge strane, Briž će se okrenuti drugim rješenjima pri sastavljanju tima sa kojim će igrati u grupnoj fazi Lige šampiona.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC