• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Odsad se radujem samo kod kuće

Trener Partizana obradovan remijem na Karaburmi, ali emocije zadržao za "svoja četiri zida u kući".

 Stanojević: Odsad se radujem samo kod kuće Izvor: MONDO

OFK Beograd je remijem sa Crvenom zvezdom otvorio vrata Partizanu da se raduje novoj, četvrtoj uzastopnoj tituli šampiona države u fudbalu.

Trener crno-bijelih Aleksandar Stanojević izjavio je da je kod kuće gledao televizijski prenos utakmice sa Karaburme i da se radovao poslije kraja meča, koji je završen 0:0.

"Naravno da sam se radovao, pa to je normalno i prirodno. Kao što su se u Zvezdi, vjerujem, radovali kada je nas Vojvodina pobijedila, tako je i mene obradovao ovaj rezultat. Ja sam djete Partizana i sve radim za klub i naravno da sve radim za dobrobit mog kluba", rekao je Stanojević, gostujući u emisiji "Total Soccer" SOS Kanala.

Odgovarajući na pitanje da li se poslije meča na Karaburmi radovao kao u svlačionici poslije "vječitog derbija" (aluzija na njegovo radovanje i pjevanje pjesama protiv Crvene zvezde), Stanojević se nasmijao i prihvatio šalu:

"Naravno da se nisam tako radovao. Gledao sam utakmicu kod kuće. Odsad se radujem samo kod kuće i sa spuštenim roletnama, bez kamera!".

Zbog radovanja u svlačionici Stanojević će morati da uplati 100.000 dinara na račun Zajednice superlige Srbije.

"Stvarno ne znam da li se to skida sa računa ili kako, do sada nisam bio u toj poziciji. Uglavnom, rekao sam da želim ja da platim kaznu a ne klub. Još jednom, ja nisam nikoga želio da uvrijedim, niti sam tokom utakmice vrijeđao bilo kog igrača Crvene zvezde ili mog kolegu (Roberta Prosinečkog), niti sam prigovarao sudiji. Želio sam samo moju energiju da prenesem na svoje igrače".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC