• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kaluđerović: Nema predaje

Crvena zvezda na Karaburmi nije imala sreće ni snalažljivosti da postigne jedan gol i pobijedi OFK Beograd. Tačnije, dao ga je Kaluđerović, ali...

 Kaluđerović: Nema predaje Izvor: MONDO

Da li je Zvezda izgubila trku sa Partizanom?

Nije još, međutim, mnogi vozovi su prošli u nastojanju da se prekine višegodišnja dominacija komšija sa Topčiderskog brda.

Crveno-bijelima je poslije remija sa OFK Beogradom (0:0) potrebno da dobiju sve mečeve do kraja, a da Partizan (pored unaprijed upisane pobjede nad Čukaričkim u Humskoj) na tri gostovanja doživi dva poraza.

Ili da protiv Javora, Metalca i Slobode Sevojno dva puta odigra neriješeno i jednom izgubi?!

"I prije utakmice sa OFK Beogradom bili smo dosta udaljeni od titule, a sa ovim rezultatom mislim da je dosta toga riješeno", realan je Andrija Kaluđerović.

Najbolji strijelac crveno-bijelih, sa deset golova u Superligi, u subotu je odigrao samo 20 minuta, jer je trener Robert Prosinečki dao prednost Marku Peroviću.

Kaluđerović je i za tako kratko vrijeme bio veoma opasan. Tukao je glavom preko prečke, zatim pao u kaznenom prostoru tražeći penal, da bi minut prije kraja, topovskim udarcem poslije utrčavanja iz drugog plana, matirao kuma Bojana Šaranova.

Iako se na snimku čini da nije bilo njegovog ofsajda, već da je pasivan iza leđa odbrane "romantičara" bio samo Darko Lazović, presudila je podignuta zastavica.

Glavni sudija Milan Karadžić uvažio je signalizaciju svog pomoćnika.

"Ne mogu da komentarišem dok ne vidim snimak... Dali smo sve od sebe, pored tog poništenog gola smo imali mnogo šansi koje nismo iskoristili", kaže Kaluđerović.

Pobjedu je trebalo obezbijediti ranije, mada je i OFK imao svojih šansi...

Postavlja se pitanje kakvu reakciju će igrači Zvezde pokazati u preostala četiri kola (Rad i Spartak na Marakani, Borac i Vojvodina u gostima)? Poslije "egala" uoči 140. "vječitog derbija", sada su na velikih pet bodova zaostatka.

"Dok traje prvenstvo, ne smije da nam ponestane motiva. Profesionalci smo i svaku utakmicu moramo da odigramo maksimalno. Nećemo se predati sve dok bude postojala i teoretska šansa da osvojimo titulu", obećao je Kaluđerović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC