• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janković: Zbogom "Marakano" uz pobedu!

"Očekujem da se vrati to da protivnici budu srećni ako sa našeg stadiona odu sa minimalnim porazom", istakao je trener crveno-belih.

 Janković: Zbogom "Marakano" uz pobedu!  Izvor: MONDO

Dok ređaju pobede i čekaju kiks Partizana, fudbaleri Crvene zvezde imaju još nekoliko "poslova" da obave do kraja sezone.

Bili na kraju šampioni ili ne, crveno-beli žele pobedom da se oproste od "Marakane", pre nego što naš najveći stadion bude renoviran za start naredne sezone.

U Ljutice Bogdana stiže OFK Beograd, koji će protiv šampiona pokušati da pronađe bodove za opstanak u MSL. Ukoliko "romantičarima" to pođe za rukom, Partizan će u subotu uveče biti promovisan u novog šampiona.

"Ulazimo u poslednjih 180 minuta sezone, odnosno poslednjih 90 pred domaćom publikom. Potrudićemo će da se osvajanjem tri boda navijačima odužimo na podršci koju su nam pružali čitave sezone", rekao je trener Zvezde Aleksandar Janković.

Janković želi da "Marakana" ostane "neosvojiva tvrđava" u prvenstvu. Zidine Zvezdinog stadiona ove sezone, ne računajući dva poraza u Kupu UEFA, probio je Partizan pobedom u polufnalu nacionalnog Kupa.

"Očekujem da se povrati autoritet "Marakane", da protivnici ponovo steknu poštovanje, ako ne i strahopoštovanje prema Zvezdi. Da budu srećni ako sa našeg stadiona odu sa minimalnim porazom", istakao je trener crveno-belih.

Janković u prvenstvu još nije osetio gorčinu poraza. Na 20 mečeva od kako je preuzeo tim šampiona prošle jeseni, zabeležio je 15 pobeda. Ipak, to možda neće biti dovoljno da se nadoknadi zaostatak koji je nasledio od svog prethodnika u trci sa Partizanom.

Da bi Janković odbranio jedan od dva trofeja (Kup je izgubljen) neophodne su mu još dve pobede u poslednja dva kola, uz naravno poraz Partizana ili dva remija crno-belih.

Prvi u nizu je gradski rival. Meč počinje u 18 časova, baš kao i duel između Partizana i Hajduka nekoliko stotina metara dalje.

"OFK Beograd je skup odličnih igrača, imaju trenera (Mihaila Ivanovića) koga mnogo poštujem i koji je ostavio trag u mnogim srpskim klubovima.
Očekujemo, ipak, pobede u dva poslednja kola, a nadamo se i kiksu Partizana", rekao je Janković.

Mladi stručnjak neće moći da računa na standardnog vezistu Segunda Kastilja.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC