• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne bih dolazio u Partizan da ne vjerujem u šampionski put: Novi napadač crno-bijelih želi da u Humskoj sve preokrene!

Autor Haris Krhalić

Andrija Pavlović je u utorak postao novi igrač Partizana, a tom prilikom se i predstavio navijačima.

 Andrija Pavlović nakon dolaska u Partizan Izvor: FK PARTIZAN

Partizan je u utorak saznao kakav put ga vodi do grupne faze Lige Evrope, pošto ga je žrijeb UEFA spojio sa ukrajinskim Dnjeprom u plej-ofu, u slučaju da prethodno eliminišu AEK iz Larnake.

A istog dana, Partizan je potvrdio i još jedno pojačanje - Andrija Pavlović je stavio potpis na dvogodišnji ugovor.

Doskorašnji fudbaler danskog Brondbija se tako vratio u srpski fudbal, iz kojeg je prije nekoliko godina otišao nakon odličnih partija u dresu Čukaričkog.

Ipak, posljednjih nekoliko sezona u inostranstvu nisu bile dovoljno uspješne za 28-godišnjeg napadača.

"Ugovor sa bivšim klubom sam raskinuo prije nekih desetak dana i vjerujte mi, iako sam imao više opcija, Partizan je za mene bio jedina moguća. Pratim dešavanja i znam da start nije bio sjajan. Da ne vjerujem da će Partizan izaći iz krize i vratiti se na šampionski put, ne bih ni dolazio", počeo je Pavlović za sajt Partizana.

Bivši reprezentativac Srbije vjeruje da će se njegov novi tim vratiti u borbu za titulu, iako već zaostaju čak sedam bodova za "vječitim" rivalom Crvenom zvezdom.

"Saigrače još nisam upoznao, ali ću se truditi da se što prije nametnem treneru i budem u konkurenciji, kako bismo se vratili tamo gdje treba, a to je borba za titulu. Tek je početak, istina je da smo izgubili bodove, ali ako vjerujemo, zajedničkim snagama možemo da se podignemo. Sreća začas može da se okrene na pravu stranu."

Ovaj napadač je u sezoni 2019/20 igrao za APOEL, pa dobro zna kakav je fudbal na Kipru. Upravo tamo Partizan igra u četvrtak protiv AEK-a iz Larnake, u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Što se tiče gostovanja AEK-u iz Larnake, budući da sam igrao na Kipru, samo mogu reći da je Kipar zbog vrućine i vlage ljeti izuzetno težak za igranje. Prednost je što se igra uveče, ali svakako neće biti lako. AEK je kvalitetna ekipa, sa mnogo stranaca i određenim sistemom koji daje rezultate već nekoliko posljednjih godina, ali svakako znam da je Partizan kvalitetnija ekipa i da će dati sve da obezbijedi ulazak u Evropu", zaključio je Andrija Pavlović.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MM93

Hahaha koje godine

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC