• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitar razbio Liverpul, pa poslao poruku Engleskoj: Niko mi nije konkurencija!

Mnogi su se pitali da li on to može? Sada su dobili odgovor!

 Aleksandar Mitrović - Ne takmičim se, nemam konkurenciju Izvor: Profimedia

Engleska bruji o Aleksandru Mitroviću! Dao je dva gola Liverpulu, poigravao se sa Virdžilom Van Dajkom i bio je igrač utakmice na "Krejven Kotidžu". 

Sa dva gola je počeo sezonu, a pred ovaj meč su se mnogi engleski mediji pitali može li nakon nevjerovatne godine u Čempionšipu i na nivou Premijer lige da postiže golove kao na traci. Novinari su ga poslije meča pitali da li su ga takvi tekstovi motivisali da pruži ovakvu partiju.

"Nisu iskreno, znam da je kliše, ali se ja fokusiram na sebe, na moju igru, na ono što trener traži od mene. Radim vrijedno svaki dan, takmičim se sa samim sobom, a ne protiv bilo koga drugog. Pokušavam da budem bolja verzija sebe, uvijek se fokusiram na sebe i svoj tim", jasan je bio Mitrović.

On vjeruje u svoj tim i zamisli trenera Marka Silve. 

"Ako budemo igrali onako kako trener traži od nas, golovi će doći. Ne mislim previše o svemu tome, fokusiram se na golove i mečeve", dodao je on. 

Korpulentni napadač iz Smedereva komentarisao je i poruku trenera poslije meča da očekuje mnogo bolji Fulam u narednim mečevima.

"Nadamo se da ćemo biti i bolji, ali mislim da je trener mislio na to da su nam potrebna pojačanja. Završili smo pripreme sa dva štopera, treba nam još igrača, juče smo doveli novog štopera i treba nam "dubok" tim jer je Premijer liga duga i teška. Spremni smo za Premijer ligu, tu smo i danas smo pokazali da smo se vratili i nadam se da možemo da budemo iznenađenje ove godine", završio je Mitrović. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC