• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mančester bez šampionske parade

Gradske vlasti i policija plaše se reprize nereda od srede, pa je šampionska parada fudbalera Mančester Junajteda dobila "crveno svetlo".

 Mančester bez šampionske parade Izvor: MONDO

Ulična proslava titule prvaka Engleske, a možda i šampiona Evrope, u Mančesteru će biti priređena tek kasnije tokom leta, saopšteno je posle sastanka koji su održali predstavnici Mančester Junajteda, policije i gradskih vlasti.

Razlog su neredi koji su u tom gradu izbili na dan odigravanja finalne utakmice Kupa UEFA između Glazgov Rendžersa i ruskog Zenita.

U brojnim incidentima u sredu uveče povređeno je više policajaca i navijača, a načinjena je velika materijalna šteta. Najmanje jedanaestorica huligana moraće na sud...

Mančesterske vlasti saopštile su da finale Lige šampiona između Junajteda i Čelsija neće biti prikazivano na video bimovima pod otvorenim nebom.

"Kažnjavaju sopstveni narod za greške koje su oni načinili. Građani Mančestera nisu krivi za ono što se dogodilo u sredu. Zbog grešaka policije i navijača Rendžersa, ispaštaće navijači Junajteda. Jedino mesto na kojem će moći da vide pehar biće Old Traford, ali tamo neće moći da uđu svi", izjavio je Albert Skenlon, član čuvene generacije "Bezbijevih beba" iz 50-ih godina prošlog veka.

Fudbaleri i navijači Čelsija takođe neće moći da proslave eventualno osvajanje Lige šampiona dan posle finala, zakazanog za 21. maj u Moskvi, jer su lokalne vlasti ocenile da bi to drastično poremetilo saobraćaj u zapadnom Londonu.

Na Stamford Bridž stigao je predlog da ulično slavlje bude organizovano u nedelju, 25. maja, a Čelsi je odgovorio da će se po tom pitanju izjasniti tek kada bude jasno da li će uopšte biti razloga za slavlje.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC