• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Katastrofalan potez njemačkog golmana: Bacio loptu rivalu, očima tražio saigrače, pa dobio gol o kojem se priča! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Na drugoligaškom meču u Njemačkoj viđen je jedan od najčudnijih golmanskih poteza u Evropi.

 Hanza - Darmštat katastrofalna greška golmana Izvor: Twitter/Bundesliga_EN/printscreen

Čudne stvari dešavaju se u Njemačkoj fudbalu ovih dana, kako u Bundesligi, tako i u "Cvajti". Videli smo ovog vikedna kako golman Frajburga poklanja gol Borusiji iz Dortmunda, a jedna podjednako bizarna scena stiže nam iz drugog ranga njemačkog fudbala. Na meču Darmštata i Hanze iz Roštoka, golman gostiju bio je tragičar.

Već u trećem minutu popustila je koncentracija Markusa Kolkea, koji je bio veoma neoprezan na ivici svog kaznenog prostora. On je bacio loptu na zemlju, predugo oklijevao i dopustio rivalu da lako zatrese mrežu...

Možda će vas zanimati

Prethodne sezone Filip Tec je postigao 15 golova u drugoj ligi nemačke, pa je jasno da on ovakve poklone ne propušta. Kada mu se već ukazala šansa da otme golmanu loptu i pogodi gotovo praznu mrežu, uradio je baš to. Prišunjao se do mesta na kojem je bila lopta i udarcem iz prve postigao gol. 

Pogledajte kako je to izgledalo:

Velika greška golmana gostiju, koji je pogledom namještao saigrače dok je rival prilazio njemu i lopti, bila je tek uvod u katastrofu. Tec je postigao još jedan gol, a i njegovi saigrači dodali su dva, pa je Darmštat nanio težak poraz Hanzi. Bio je to još jedan meč u kojem je domaći tim pokazao da ima želju da se takmiči za mjesto u Bundesligi, dok će gosti morati da porade na ovakvim stvarima.

Ukoliko golmanu Kolkeu i tokom sezone u kojoj su odigrana tek četiri kola bude ovako padala koncentracija, možda će morati da se bore za opstanak! Ovako je Kolke poklonio gol Darmštatu:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC