• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prva liga RS: Fudbaleri Radnika se vraćaju na teren, derbi Krupe i Zvijezde 09

Autor Haris Krhalić

Treće kolo Prve lige RS večeras otvaraju Sutjeska i Željezničar.

 Prva liga RS treće kolo najava Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Prva liga Republike Srpske stigla je do trećeg kola koja će večeras otvoriti Sutjeska i Željezničar utakmicom u Foči. Nakon prve dvije utakmice Sutjeska ima maksimalnih šest bodova i zauzima drugu poziciju dok se banjalučki klub sa dva boda manje nalazi na četvrtom mjestu.

Derbi kola će biti odigran sutra od 17 časova kada će prošlogodišnji šampion Prve lige RS, ekipa Krupe, na svom terenu dočekati Zvijezdu 09. Krupa je jedini tim pored Sutjeske koji ima maksimalnih šest poena u prve dvije utakmice. S druge strane, Zvijezda 09 na svom kontu ima jednu pobjedu i jedan remi.

Sutra će u istom terminu biti odigrano još šest utakmica. Kozara će na svom terenu dočekati Podrinje iz Janja dok će Laktaši u 3. kolu biti domaćini ekipi Slobode iz Mrkonjić Grada. Obje ekipe dosad su osvojile po bod, odnosno u prva dva kola po jednom su gubile i jednom remizirale. 

Famos će u trećem kolu po prvi put biti domaćin ove sezone, a u goste mu dolazi zvornička Drina.

Zanimljivo će biti i u Modriči gdje će ekipa iz ovog grada dočekati tim Slavije koji nije nastupio u prošlom kolu jer je utakmica sa Radnikom odgođena zbog problema u kojima se našao bijeljinski klub.

Posljednje plasirana ekipa Omarske će prve bodove ove sezone tražiti protiv Slobode iz Novog Grada. Posljednju utakmicu u ovom terminu će odigrati Tekstilac i bivši premijerligaš ekipa Rudara iz Prijedora.

Kolo zatvaraju Radnik i Ljubić iz Prnjavora. Ekipa iz Bijeljine će tako odigrati svoju prvu utakmicu ove sezone u Prvoj ligi RS nakon što je prva dva kola propustila zbog već pomenutih problema.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC