• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaler čekićem ubio djevojku: Tražio da propusti meč, pa otišao kod bivše - njena sestra sve slušala telefonom!

Autor Haris Krhalić

Italijanski fudbaler Đovani Padovani glavni je osumnjičeni za teško ubistvo, a jezivi detalji pojavili su se u tamošnjim medijima.

 Đovani Padovani ubio djevojku čekićem Izvor: YouTube/Redazione VeraTV/Printscreen

Fudbalski svoket je u šoku, nevkerovatne vokesti stižu iz Italije. Fudbaler Đovani Padovani optužen je da je ubio svoju bivšu devojku Alesandru Mateuci tako što ju je udarao čekićem do smrti!

Ova tragedija dogodila se manje od mkesec dana nakon što ga je ona prijavila policiji za uznemiravanje, piše "Mundo Deportivo"!

U ovoj jezivoj priči, španski list kao dodatno užasavajuću činjenicu izdvaja da je 27-godišnji fudbaler tražio od kluba dozvolu da ne igra u kup utakmici protiv Katanije. Padovani je iskoristio priliku da otputuje za Bolonju i vidi se sa Alesandrom, koju je potom brutalno ubio.

Njih dvoje su bili u romantičnoj vezi godinu dana, dok Mateuci nije odlučila da ga ostavi. Od tada, fudbaler ju je danima zvao i slao stotine poruka, zbog čega je dkevojka odlučila da se obrati policiji.

U trenucima tragičnog događaja, Alesandra je bila na telefonskoj vezi sa svojom sestrom, koja je uspkela da čuje "Ne, Đovani, ne, preklinjem te, upomoć". Nakon toga, poziv je bio prekinut i njena sestra je pozvala italijanske karabinjere.

Kada su stigli, Mateucijeva je i dalje bila živa, ali su njene povrede glave bile toliko teške da je preminula proke nego što je hitna pomoć uspkela da je doveze u bolnicu. Kako navode izjave njenih komšija, ovo nije bilo prvi put da su Đovani i Alesandra imali sukobe.

Nekoliko puta su mogli da čuju lomljavu u kući, a navodi se i da je Padovani jednom prilikom pokušavao da sabotira Alesandrin automobil. Padovani je sada glavni osumnjičeni za teško ubistvo, a tokom igračke karijere je nastupao za nekolicinu niželigaških italijanskih klubova.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC