• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skupo i za premijera

U Poljskoj niko neće da gleda meč sa Francuzima, jer su karte za otvaranje stadiona u Gdanjsku 20, 40 i 80 evra, a za ložu i 500...

 Skupo i za premijera Izvor: MONDO

Premijer Poljske Donald Tusk pridružio se bojkotu fudbalske utakmice reprezentacije te zemlje i Francuske, na svečanom otvaranju novog stadiona u Gdanjsku 9. juna, jer su ulaznice za običnog poljskog navijača "papreno skupe".

Za tu utakmicu Fudbalski savez Poljske odredio je cijene od 20, 40 i 80 evra, a ulaznice za ložu koštaju između 250 i 500 evra.

Skuplje ulaznice za finale Kupa Poljske, 3. maja, koštale su 12,5 evra.

"Sa takvim cijenama ulaznica ne spremam se za utakmicu protiv Francuske, jer nemam namjeru da budem na otvaranju stadiona sa još 'šačicom' ljudi", kazao je poljski premijer, a preneo list Djenjik.

Stadion PGE Arena u Gdanjsku sagrađen je za potrebe Evropskog prvenstva u fudbalu 2012. godine, koje će zajedno organizovati Poljska i Ukrajina.

Navijači fudbalskog kluba Legija iz Gdanjska preko klupskog sajta i internet društvene mreže Fejsbuk pozvali su na bojkot svečanog otvaranja stadiona i utakmice sa reprezentacijom Francuske 9. juna, bijesni što FS Poljske želi "tako olako na njima da zaradi".

Da cijene budu pristupačnije prosečnom navijačkom džepu pokušao je da ubijedi fudbalske funkcionere i gradonačelnik Gdanjska Pavel Adamovič, ali bez uspjeha.

Gradske vlasti su zato odlučile da organizuju još jednu ili dve utakmice i manifestacije povodom otvaranja novog stadiona.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC