• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Zvezda pod pritiskom u Čačku

Dok vodeći Partizan može da računa na tri boda u susretu sa Čukaričkim, crveno-bijelima predstoji teško gostovanje Borcu. Vojvodina u Inđiji.

 JSL: Zvezda pod pritiskom u Čačku Izvor: MONDO

Remijem Partizana u Ivanjici, Crvenoj zvezdi se ponovo ukazala kakva-takva šansa da se bori za titulu.

Ono što je gotovo 100 odsto sigurno, jeste da razliku od tri boda neće moći da smanji ove subote.

Crno-bijeli dočekuju odavno otpisani Čukarički, koji čitave sezone nije ostvario pobjedu, a u posljednjih 13 kola niže samo poraze. U tom smislu bi sve osim ubjedljive pobjede šampiona na oproštaju od svojih navijača bila - senzacija!

"Sve zavisi od nas. Imamo korektan raspored, ali titula još nije osvojena, mada mnogi misle da jeste. Od preostale tri utakmice moramo da dobijemo dvije", rekao je za "Sport" Milan Lola Smiljanić.

Partizan će u posljednja dva kola gostovati Metalcu i Slobodi Sevojno, sa kojom je jesenas zamijenio domaćinstva.

Zvezda tako mora da ide na pobjedu nad Borcem samo da bi ostala u trci, a Čačani su rezultatima u posljednje vrijeme - 0:0 sa Radom, 1:1 sa Vojvodinom, pobjede u Subotici i Smederevu - pokazali da su u formi.

"Nemamo šta da izgubimo, a igraćemo pred našom publikom, koja umije da nas ponese. Igraćemo otvoreno, pa šta bude", najavio je vezni igrač Borca Dušan Petronijević.

Na Marakani, kao da su poslije poraza u "vječitom derbiju" više okrenuti prelaznom roku, nego završnici prvenstva. Ipak, Milan Vilotić kategorično tvrdi da ekipa želi svih devet bodova do kraja sezone.

"To je filozofija Crvene zvezde! Bez obzira na to koji smo na tabeli i za šta se borimo, svaku utakmicu počinjemo sa namjerom da pobijedimo. Moramo da poboljšamo efikasnost, a o tituli ne razmišljamo, jer to može samo da nas optereti", jasan je Vilotić.

Eventualni kiks crveno-bijelih željno čeka Vojvodina, koja zaostaje za Zvezdom tri boda i međusobni okršaj na "Karađorđu" mogla bi da dočeka kao realan pretendent na drugo mjesto.

Voša je sa posljednja dva gostovanja (OFK Beograd i Borac) donijela kući samo bod, pa će sigurno željeti da uradi nešto više protiv Inđije, koja se sa Metalcem i Hajdukom bori za opstanak.

PAROVI 28. KOLA: (subota)

Borac - Crvena zvezda 15.00

Inđija - Vojvodina 17.00
Spartak Zlatibor voda - Smederevo
Rad - Jagodina
OFK Beograd - BSK
Hajduk - Javor
Sloboda Sevojno - Metalac

Partizan - Čukarički 19.00

TABELA: Partizan 69, Crvena zvezda 66, Vojvodina 63, Rad 48, Sloboda 40, Javor 37, Spartak 36, OFK Beograd 36, Smederevo 34, Borac 32, BSK 30, Jagodina 28, Metalac 25, Inđija 23, Hajduk 22, Čukarički 4.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC