• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Može i 1:0!

Partizan oprezno dočekuje utakmicu protiv Čukaričkog, za koju trener crno-bijelih tvrdi da je ključna za odbranu titule. Ulaz na stadion besplatan.

 Stanojević: Može i 1:0! Izvor: MONDO

Aleksandar Stanojević istakao je da je svaka utakmica do kraja Superlige ključna i očekuje veliku podršku navijača, "pogotovo što će biti posljednja na našem stadionu ove sezone".

"Spremni smo na sve što može da se dogodi. Moramo biti strpljivi, bez obzira u kom pravcu će se odvijati meč. Motiv nam je da trasiramo put ka tituli", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare.

Partizan u subotu od 19 sati protiv Čukaričkog igra utakmicu 28. kola Superlige Srbije, a u posljednja tri kola brani tri boda prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

Čukarički je već ispao iz lige i nalazi se na posljednjem mestu sa svega četiri boda, osvojena još u jesenjem dijelu sezone.

"Brđani" nisu pobijedili u prethodnih 27 utakmica, ali je Stanojević uprkos tome oprezan. On je podsjetio na poraze koje je Partizan doživio od Timoka u Kupu i od Železnika u prvenstvu.

"Ja sam uvek obazriv, cijenim svaku ekipu i trenera. Pripremamo se za Čukarički kao za ulazak u Ligu šampiona. Poštujem ih, pošteno rade, njihove posljednje utakmice bile su neizvjesne".

"Daleko od toga da se nekoga plašimo ili strepimo. Mi smo šampioni, osvajači Kupa i učesnici Lige šampiona, postigli smo više od 100 golova ove sezone... Igramo efikasno i kad smo već postigli toliko golova, bio bih prezadovoljan da sada pobjedimo Čukarički - 1:0", dodao je trener Partizana.

Stanojević smatra da je remi sa Javorom u prošlom kolu bio posljedica potrošenosti finalom Kupa i njegovim "trećim poluvremenom" u vidu međusobnog prepucavanja Partizana, Vojvodine, FSS, navijača.

"Nikome nije bilo lako, bili smo psihički i fizički iscrpljeni. Ali sada smo osvježeni, resetovani i dočekujemo spremno preostale utakmice. Možda će nam bod iz Ivanjice omogućiti da osvojimo titulu".

Stanojević ima problema sa sastavom, pošto su povrijeđeni Džozef Kizito i Aleksandar Lazevski, a nastup Marka Jovanovića neizvjestan, takođe zbog povrede.

Ulaz na stadion u Humskoj 1 biće besplatan, a Partizan će ovom prilikom ugostiti i oko 1.300 maturanata osnovnih škola sa Kosova i Metohije, koliko ih stiže u Beograd u okviru akcije "Mala matura - veliko srce".

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC