• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ferguson: Bez popusta Blekpulu

Menadžer Mančester junajteda obećao fer igru u posljednjem kolu, u kojem "đavoli" dočekuju jednog od kandidata za ispadanje.

 Ferguson: Bez popusta Blekpulu Izvor: MONDO

Kada u nedjelju popodne krene lopta na premijerligaškim terenima, biće to početak posljednjih 90 minuta borbe za opstanak.

Dok su u vrhu tabele ostale neriješene samo "sitnice", poput borbe Mančester sitija i Arsenala za direktan prolaz u grupnu fazu Lige šampiona, na suprotnom kraju tabele ostaje da se vidi ko će uz Vest Hem postati novi član Čempionšipa.

To mogu biti Blekburn i Vulverhempton, koji su sakupili po 40 bodova, odnosno Birmingem, Blekpul i Vigan sa po jednim bodom manje.

Vulvsi dočekuju Blekburn u direktnom okršaju, a preostala tri "davljenika" gostuju - Birmingem Totenhemu, Vigan Stouku, a Blekpul novom šampionu Mančester junajtedu!

Aleks Ferguson obećao je da će Blekpulu suprotstaviti kvalitetan sastav i da će dati sve od sebe da se ne ponovi 2007, kada je Vest Hem u posljednjem kolu slavio na Old Trafordu golom Karlosa Teveza i opstao u ligi na račun Šefild junajteda.

"Igraće Van der Sar, Evra, Flečer, Skols, Anderson, Berbatov", najavio je Ferguson i dodao da klub koji neozbiljnim pristupom i nezalaganjem utiče na ishod borbe za opstanak zaslužuje kritiku.

"Prije par godina smo sa dosta mladih igrača pobijedili Hal, kojem su bodovi bili preko potrebni. Nil Vornok (tadašnji menadžer Šefilda) bio je ljut na mene kad smo izgubili od Vest Hema, ali da je bio na utakmici i vidio kako smo ih nadigrali, ne bi to izjavio".

"Crveni đavoli" će se 28. maja sa Barselonom boriti za titulu prvaka Evrope, ali pre toga imaju na programu i oproštajni meč Gerija Nevila. U utorak će na Old Trafordu gostovati Juventus.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC