• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dragutinović: Zvezda? Zašto da ne!

Ivica Dragutinović odlazi iz Sevilje. Volio bi da ostane u Španiji, ali ne isključuje mogućnost povratka u Srbiju. "Ako Zvezda ima ozbiljne planove - razmislio bih", kaže "Drago".

 Dragutinović: Zvezda? Zašto da ne! Izvor: MONDO

Ivica Dragutinović je, poslije šest godna, završio sa Seviljom. Rastaće se na najbolji mogući način. A gdje će popularni "Drago" dalje?

Možda u Crvenu zvezdu, ali pod uslovom da ga, najprije, neko zvanično pita i da mu kaže kakvi su planovi crveno-bijelih u budućnosti.

"I prije mjesec dana su me pitali o eventualnom povratku u Srbiju i ja nisam imao komentar kako ne bih svojom izjavom nekome davao lažnu nadu. Međutim, ako Zvezda pravi ozbiljne planove, jak tim, želi da nešto učini u Evropi, a pri tom misle da sam im ja potreban, sigurno bih razmislio kad bi me pozvali. Sad govorimo hipotetički jer ponude nema, ali prilikom izbora novog kluba gledaću da napravim najbolji potez za mene i moju porodicu. Ne odbacujem mogućnost povratka u Srbiju, jer sam naučio da nikad ne treba reći nikad", rekao je 35-godišnji Dragutinović "Večernjim novostima".

Dragutinović kaže da bi najviše volio da ostane u Primeri i dodaje da ima nekoliko ponuda klubova, koji se, doduše, bore za opstanak.

"Iskreno, želim u klub koji ima ambicije. Neću da ispadnem arogantan, svjestan sam ja i svojih godina i povrede koju sam doživio, ali sam realan kad kažem da mogu da igram na top-nivou. Novac pri izboru novog kluba jeste važan, ne i najvažniji. Želim klub sa perspektivom", objasnio je Dragutinović.

Kaže da nije htio da ostane u Sevilji da se ne bi "šlepao".

"Ni Fredi Kanute ni ja nismo želeli da se 'šlepujemo', da budemo tu kad i ako zatreba. Osvojili smo sa Seviljom šest trofeja, izgubili smo jedno finale, ostvarili svoje ambicije i realno se zasitili. I kluba, i saigrača. Poslije operacije Ahilove tetive svi su mi prognozirali kraj, a ja sam se potpuno oporavio. Osećam se fantastično, mogu i želim da bar još dvije sezone igram u klubu koji ima ambicija".

Zanimljivo je da je Dragutinović igrao samo za Borac iz Čačka (ne računajući Polimlje u kojem je ponikao), a iz tog kluba je potom otišao u Belgiju (igrao je za Gent i Standard iz Liježa), da bi od 2005. godine bio član Sevilje.

Beogradska sportska štampa piše da je Zvezda zainteresovana da vrati Nenada Kovačevića, ali i da su u opticaju i bivši reprezentativac Ivan Ergić, kao i supertalentovani Slobodan Medojević iz Vojvodine.

Ovaj posljednji će vjerovatno otpasti iz više razloga. Prije svega zato što je stav uprave Vojvodine da ne prodaje više svoje igrače Crvenoj zvezdi i Partizanu, a drugi je zato što je Medojević veoma skup.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC