• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki: Ovo mora na analizu!

"Bez trčanja, bez želje i bez kvaliteta, ne može da se pobijedi u današnjem fudbalu", rekao je trener Crvene zvezde poslije poraza od Borca (0:2).

 Prosinečki: Ovo mora na analizu! Izvor: MONDO

Fudbaleri Crvene zvezde koji su igrali u porazu od Borca u Čačku (0:2), biće predmet analize stručnog štaba.

Zbog neadekvatnog odnosa prema igri i manjka zalaganja, trener crveno-bijelih Robert Prosinečki najavio je da će se pozabaviti razlozima zbog kojih je do toga došlo.

"Čestitam Borcu na pobjedi koja je sasvim zaslužena", rekao je Prosinečki poslije poraza koji je Crvenu zvezdu i definitivno odvojio od razmišljanja o tituli.

"Danas su moji igrači pružili ubjedljivo najlošiju partiju otkad sam ja trener. Borac koji igra dobro ovog proljeća je to iskoristio i ponavljam, zasluženo pobijedio. Bez trčanja, bez želje i bez kvaliteta, ne može da se pobijedi u današnjem fudbalu", dodao je Prosinečki, čija je ekipa poslije osam uzastopnih pobjeda u Superligi Srbije od njegovog dolaska, izgubila "vječiti derbi" od Partizana (0:1), potom odigrala neriješeno sa OFK Beogradom (0:0) i bila poražena u Čačku od Borca (0:2).

U međuvremenu, crveno-bijeli su kao domaćini uspjeli da pobijede Hajduk iz Kule (3:1) i Rad (2:1).

"Moramo da napravimo analizu zašto se ovo dogodilo", rekao je Prosinečki, koji i sam snosi dio odgovornosti za ovaj poraz jer je prilično "izmiješao" sastav za tradicionalno teško gostovanje.

Neke izmjene morao je da izvrši zbog povreda starndardnih, a neke je želio i to se nesumnjivo odrazilo na kvalitet igre cijelog tima, pa ni tri izmjene u drugom poluvremenu nisu donijele preokret.

U posljednjih pet sezona, Crvena zvezda je pobedila Borac u Čačku samo u sezoni 2008/09.

Prvi put od dolaska Prosinečkog na klupu Crvene zvezde, prošlog januara, najvatreniji navijači vrijeđali su igrače zbog načina na koji su igrali, a na meti su se našli i članovi Uprave.

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC