• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Krstajića sam izveo zbog...

"Da, tako je, izveo sam ga da bi dobio aplauz", nagovjestio je trener Partizana da je kapitenu ovo bio posljednji meč u crno-bijelom dresu u Humskoj.

 Stanojević: Krstajića sam izveo zbog... Izvor: MONDO

Da li je subota, 21. maj 2011. godine, dan kada je Mladen Krstajić odigrao posljednju utakmicu u crno-bijelom dresu na stadionu Partizana?

Izgleda da jeste.

U 70. minutu utakmice u kojoj je Partizan pobijedio Čukarički 4:0 i prišao na bod od 23. titule prvaka države, trener crno-bijelih Aleksandar Stanojević odlučio je da izvede kapitena i vršnjaka iz igre.

Da li je želio da ukaže počast Krstajiću pred 15.000 navijača?

"To je predznak...", rekao je Stanojević uz osmijeh, a potom dodao:

"Da, tako je, izveo sam ga da bi dobio aplauz".

Krstajić je još tokom sezone najavio da mu je ovo posljednja u karijeri i da će se na ljeto povući, mada je potom nagovjestio da bi mogao i da se predomisli. Mediji su ga već promovisali u novog sportskog direktora kluba u kojem je igrao u dva navrata, a ukoliko se stameni štoper zaista povuče 29. maja, uradiće to na gostujućem terenu.

Partizan u posljednja dva kola igra prvo u Čačku protiv Metalca, a potom možda u Užicu, možda u Lučanima protiv Slobode.

Svi su izgledi da su navijači Partizana koji su odlučili da dođu ove subote na utakmicu na kraju i ispratili Krstajića u zasluženu penziju. I to vjerovatno sa duplom krunom!

Poslije 0:0 na poluvremenu, Partizan je u drugom dijelu igre pregazio najlošiji tim lige, 11. put u 13 susreta u Humskoj (4:0).

"Naravno da sam zadovoljan, ambijent je bio fenomenalan, dobro smo igrali, baš onako kako smo željeli. Bili smo strpljivi, zasluženo pobijedili i nastavili u ritmu u kojem smo cijele sezone", rekao je Stanojević i dodao:

"Neizmjerno hvala navijačima".

Bod od mogućih šest do kraja garantuje četvrtu uzastopnu titulu Partizana, što nije uradio nijedan klub od kada je 1923. godine održan prvi šampionat, a šampion postao zagrebački Građanski. Crvena zvezda je imala dva niza od po tri titule (1968-1970 i 1990-1992), a Partizan jednu (1961-1963).

Niko četiri puta.

Ipak, još nije gotovo i to potvrđuje Stanojević. On ne želi ništa da rizikuje.

"Od večeras smo u karantinu. Ne želimo ništa da prepustimo slučaju. Mobilisani smo kako bismo već u srijedu overili titulu. Najviše smo pokazali ove sezone i nećemo propustiti šansu", oprezan je Stanojević.

Iako su svi na stadionu uzvikivali nadimak golmana Vladimira Stojkovića sa željom da upravo on izvede penal u završnici susreta, trener Partizana odlučio je da najstrožu kaznu izvede najbolji strijelac Ivica Iliev.

"Iako Iliev stalno govori da ga to ne zanima, mene zanima da imamo najboljeg strijelca lige i zato je on izveo penal. Često se na njega ljutimo kada može da postigne gol, a on doda loptu, jer tako voli...", slegao je ramenima mladi trener Partizana.

(R. Jakšić - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC