• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drogba: Murinjo je nameštao žute kartone!

"Ponekad bi mi šapnuo: ‘Dobro bi bilo kada bi danas dobio žuti karton", otkrio je Didije Drogba, koji će zbog toga odgovarati pred FA Engleske.

 Drogba: Murinjo je nameštao žute kartone!  Izvor: MONDO

Napadač Čelzija Didije Drogba priznao je da su igrači Čelzija na zahtev bivšeg trenera Žoze Murinja namerno dobijali žute kartone i tako nameštali nastupe na važnim utakmicama.

Napadač Obale Slonovače otkrio je u svojoj autobiografiji pod imenom "Nije sve u pobedi", koja je prošle sedmice objavljena u Francuskoj, da je Portugalac od njih tražio da namerno dobijaju žute kartone kako bi propustili slabije utakmice i igrali u onim važnijim.

"Murinjo je sve planirao. Uvek je gledao naš raspored utakmica i analizirao ko ima kartone. Ponekad bi mi šapnuo ‘Dobro bi bilo kada bi danas dobio žuti karton. Tako ne bi igrao tu-i-tu utakmicu. Dobićeš četiri dana odmora’ i ja bih uradio kako je on tražio", rekao je Drogba novinarima magazina "News of the world".

On je dodao da je upravo zahvaljujući jednoj takvoj "nameštaljci" mogao sebi da priušti kratak odmor i put u Dubai za Božićne praznike.

Zvaničnici FA već su najavili da će istražiti ove navode i potvrdili da bi Drogba mogao biti kažnjen zbog namernog dobijanja kartona.

"Proverićemo njegove komentare kako bismo saznali što više detalja. Ukoliko je stvarno namerno dobijao kartone to je nešto sasvim ozbiljno i mogao bi da bude kažnjen zbog narušavanja ugleda fudbalske igre ili lošeg ponašanja. Moramo da čujemo i njegovo objašnjenje", rekao je jedan zvaničnik FA za britanski magazin.

Drogba i Murinjo mogli bi od ovog leta da ponovo zajedno zarađuju fudbalsku platu pošto se obojica nalaze na meti Intera.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC